Σέρχιο Ροντρίγκες: Οδήγησε 1.500 χλμ. και 15 ώρες για να επιστρέψει στην Ισπανία

Από τη στιγμή που ήταν απίθανο να ταξιδέψει αεροπορικώς ο Σέρχιο Ροντρίγκες δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά, προκειμένου να βρεθεί δίπλα στη γυναίκα του και τις κόρες του.

Σέρχιο Ροντρίγκες: Οδήγησε 1.500 χλμ. και 15 ώρες για να επιστρέψει στην Ισπανία

Ο Σέρχιο Ροντρίγκες βρίσκεται ήδη στην Ισπανία! Η Αρμάνι Μιλάνο έδωσε άδεια στους παίκτες της την Πέμπτη, καθώς βγήκαν από την καραντίνα στην οποία βρίσκονταν και τα αποτελέσματα όλων ήταν αρνητικά στα τεστ που έκαναν για τον κορονοϊό, και ο Ισπανός δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά.

Ο Σέρχιο Ροντρίγκες έκανε ταξίδι οδικώς, καθώς ήταν απίθανο να ταξιδέψει αεροπορικώς από την Ιταλία στην Ισπανία. Ο δίαυλοι μεταξύ των δύο χωρών είναι κλειστοί, οπότε ο «Τσάτσο» διάλεξε το αυτοκίνητο για να γυρίσει πίσω στο σπίτι του.

Αρμάνι Μιλάνο: Tέλος η καραντίνα - Οι ξένοι επιστρέφουν στις πατρίδες τους

Ταξίδεψε για πάνω από 15 ώρες, ώστε να καλύψει τα 1.500 χλμ, που χωρίζουν το Μιλάνο από το Αλικάντε, όπου είναι ο τόπος γέννησης της Άννα, της γυναίκας του, με την οποία είναι ήδη μαζί, όπως επίσης και με τις δύο κόρες του, την (επίσης) Άννα και τη Γκρέτα.

Θα μείνει στο Αλικάντε έως ότου αποφασιστεί αν θα συνεχιστεί η αγωνιστική δράση. Θέλει να μείνει μακριά από τη Μαδρίτη, την πόλη της Ισπανίας η οποία έχει μολυνθεί περισσότερο από κάθε άλλη στη χώρα, από τον κορονοϊό και δεν προτίθεται –όπως αναφέρει η Marca- να πάρει κανένα ρίσκο, γι αυτόν και την οικογένειά του.

Ο προερχόμενος από την Τενερίφη Ισπανός, δεν είναι ο μόνος ξένος παίκτης της Αρμάνι που έφυγε από την Ιταλία. Οι Σέρβοι Νεμάνια Νέντοβιτς και Βλάντιμιρ Μίτσοφ, όπως επίσης και οι Αμερικανοί Κέιφερ Σάικς και Ντριου Κρόφορντ επέστρεψαν επίσης στις πατρίδες τους.

Μίτσοφ: «Χώρα φάντασμα η Ιταλία- Δεν το πήραν στα σοβαρά»

Η Αρμάνι Μιλάνο είναι ένα από τα 5 κλαμπ που έδωσαν άδεια στους παίκτες τους να πάνε στις πατρίδες τους και τις οικογένειές τους. Οι άλλες ομάδες είναι ο Ολυμπιακός, η Μακάμπι, η Ζαλγκίρις και η Βιλερμπάν.