Μπαφές: «Ο Ολυμπιακός φρόντισε να νιώθουν ασφαλείς οι παίκτες»

Το καταλανικό ραδιόφωνο «RAC 1», συνομίλησε για λίγη ώρα με τον Team Manager της ΚΑΕ Ολυμπιακός Χρήστο Μπαφέ, για την απόφαση να δοθεί άδεια στους παίκτες. 

Μπαφές: «Ο Ολυμπιακός φρόντισε να νιώθουν ασφαλείς οι παίκτες»

Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις πέντε ομάδες- και δεύτερη χρονικά- που έδωσε άδεια στους παίκτες του, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, ώστε να αποφασίσουν αν θέλουν να πάνε στις πατρίδες τους, δίπλα στις οικογένειές τους για να νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια.

Δεν το έχουν κάνει πολλές ομάδες και μάλιστα ο Μάλκολμ Ντιλέινι-για παράδειγμα- όλη μέρα διαμαρτύρεται στο twitter και γενικότερα στα social media για το ότι δεν έχει φύγει για τις ΗΠΑ με κίνδυνο να απαγορευτούν οι πτήσεις.

Ολυμπιακός: Στις πατρίδες τους Έλις, Πολ και Ρούμπιτ, ακολουθεί ο Ρότσεστι

Το καταλανικό ραδιόφωνο «RAC 1», έδωσε βάση σε αυτό και συνομίλησε τηλεφωνικά για λίγη ώρα με τον Team Manager της ΚΑΕ Ολυμπιακός Χρήστο Μπαφέ, για την απόφαση να δοθεί άδεια στους παίκτες.

Ο Χρήστος Μπαφές είπε χαρακτηριστικά: «Οι παίκτες μας πρέπει να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αυτό θέλουν οι πρόεδροί μας και ο Ολυμπιακός φρόντισε να νιώθουν ασφαλείς από την αρχή. Τους είπαμε να πάνε σπίτι τους όταν θέλουν, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές»!

Ήδη, την Πέμπτη (19/3) αποχώρησαν από την Αθήνα για τις πατρίδες τους, οι Έλις, Ρούμπιτ και Πολ, ο Μπόλντγουιν έφυγε την Παρασκευή (20/03) και το Σάββατο (21/3) θα αναχωρήσει ο Ρότσεστι.