Ολυμπιακός: Στις πατρίδες τους Έλις, Πολ και Ρούμπιτ, ακολουθεί ο Ρότσεστι

Οι Όγκουστιν Ρούμπιτ, Οκτάβιους Έλις και Μπράντον Πολ αναχώρησαν για την Αμερική, ενώ θα ακολουθήσoυν και ο Τέιλορ Ρότσεστι, Γουέιντ Μπόλντγουιν.

Ολυμπιακός: Στις πατρίδες τους Έλις, Πολ και Ρούμπιτ, ακολουθεί ο Ρότσεστι

Για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους αναχώρησαν την Πέμπτη (19/3) τρεις Αμερικανοί παίκτες του Ολυμπιακού, ενώ θα ακολουθήσουν ακόμα δύο. Πιο συγκεκριμένα οι Όγκουστιν Ρούμπιτ, Οκτάβιους Έλις και Μπράντον Πολ αναχώρησαν για την Αμερική, ενώ την Παρασκευή (20/03) και το Σάββατο (21/3) θα ακολουθήσουν και οι Γουέιντ Μπόλντγουιν και Τέιλορ Ρότσεστι αντίστοιχα.

Οι Πειραιώτες έχουν διακόψει τις προπονήσεις τους και έχουν δώσει σαφείς εντολές στους παίκτες τους, αναφορικά με τους κανόνες υγιεινής που πρέπει να ακολουθούν αλλά και την πρόληψη και προστασία από τον κορονοϊό.

Ολυμπιακός: «Όποιος θέλει μπορεί να επιστρέψει στην πατρίδα του»

Από τη στιγμή βέβαια που δεν υπάρχει αγωνιστική δράση, οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν το ελεύθερο στους παίκτες τους και δη στους ξένους να πάνε στις πατρίδες τους και στις οικογένειές τους αν αισθάνονται καλύτερα εκεί και να επιστρέψουν όταν και εφόσον ξεκινήσουν και πάλι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας στην Euroleague.

Πέντε Αμερικανοί του Ολυμπιακού προτίμησαν να ταξιδέψουν και να πάνε στην πατρίδα τους, δίπλα στους ανθρώπους τους, πριν κλείσουν εντελώς τα σύνορα και δεν βρίσκουν πτήσεις. Οι Πολ, Ρούμπιτ και Έλις έχουν ήδη αναχωρήσει, ενώ προγραμματισμένο ταξίδι έχει σε δύο ημέρες και ο Ρότσεστι με την οικογένειά του. Η σύζυγός του μάλιστα είναι έγκυος, καθώς αναμένει το δεύτερο παιδί τους το καλοκαίρι. Την Παρασκευή (20/03) θα φύγει για την Αμερική και ο Γουέιντ Μπόλντγουιν.

Κλειστά και τα γραφεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός