Συνεχίζεται η κόντρα του Ντιλέινι με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού

Δεν άρεσαν στους οπαδούς του Παναθηναϊκού τα όσα ισχυρίστηκε ο Μάλκολμ Ντιλέινι για τον Ρικ Πιτίνο και τις καθυστερήσεις στις πληρωμές. Τον "βομβάρδισαν" με μηνύματα αλλά ο Αμερικανός είπε "Αφήστε το, τελευταία φορά"!  

Συνεχίζεται η κόντρα του Ντιλέινι με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού

Κόντρα έχει ανοίξει ο Μάλκολμ Ντιλέινι με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Ο λόγος; Ο Αμερικανός γκαρντ της Μπαρτσελόνα, είχε τοποθετηθεί για τη συμφωνία του Ρικ Πιτίνο με το κολέγιο Αϊόνα, λέγοντας πως τους άφησε ξεκρέμαστους ο Αμερικανός προπονητής, ενώ στη συνέχεια έγραψε σε φίλο των "πράσινων" πως «όλοι γνωρίζουν ότι στον Παναθηναϊκό υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές».

Ντιλέινι: «Καθυστερήσεις πληρωμών στον Παναθηναϊκό» (pics)

Αυτά τα σχόλια δεν άρεσαν στους φίλους του Παναθηναϊκού, που τον "βομβάρδισαν" με μηνύματα. Του επισήμαιναν πως στηρίζεται σε φήμες και σενάρια, με τον Αμερικανό να απαντά πως "είναι γεγονός, όλοι το γνωρίζουν, αλλά το έθεσα ευγενικά". Όλος αυτός ο διάλογος πάντως φαίνεται πως παρατράβηξε, με τον Ντιλέινι σε νέο του ποστ να γράφει, πως δεν έχει πρόβλημα με τον Παναθηναϊκό ούτε τον μισεί και το όλο θέμα τελειώνει εδώ.

Ντιλέινι για Πιτίνο: «Τους άφησε ξεκρέμαστους!»

«Δεν μισώ τον Παναθηναϊκό, ή οτιδήποτε έχει να κάνει με το κλαμπ. Δεν μιλάω γι' αυτούς, δεν αναφέρομαι σε αυτούς, εκτός αν εσείς οι οπαδοί του Παναθηναϊκού προσπερνάτε τις αναφορές μου. Έχω δείξει σεβασμό στους οπαδούς, έχω φίλους στην ομάδα. Αφήστε το… Τελευταία φορά που μιλάω γι΄ αυτό», ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμά του. Αναμένεται να δούμε αν θα υπάρχει κι άλλο επεισόδιο μεταξύ των δύο πλευρών.

Επίσημα στο Αϊόνα ο Ρικ Πιτίνο!

Να σημειωθεί πάντως, πως το αρχικό του ποστ για τον Ρικ Πιτίνο και το σχόλιο πως τους άφησε ξεκρέμαστους, στη συνέχεια το... διέγραψε.