Ντιλέινι: «Καθυστερήσεις πληρωμών στον Παναθηναϊκό» (pics)

Ο άσος της Μπαρτσελόνα Μάλκολμ Ντιλέινι άνοιξε κουβέντα με φίλους του Παναθηναϊκού και τους είπε πως όλοι γνωρίζουν ότι υπάρχουν καθυστερήσεις πληρωμών στην ομάδα τους.

Ντιλέινι: «Καθυστερήσεις πληρωμών στον Παναθηναϊκό» (pics)

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι πήρε φόρα αναφορικά με το θέμα του Ρικ Πιτίνο και τη συμφωνία του με την Αϊόνα και αφού έγραψε στο twitter πως τους άφησε ξεκρέμαστους (τον Παναθηναϊκό), αλλά στη συνέχεια το διέγραψε, ανοίγοντας κουβέντα με φίλους των «πράσινων» ανέφερε πως υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές στον Παναθηναϊκό.

Ντιλέινι για Πιτίνο: «Τους άφησε ξεκρέμαστους!»

Έγραψε μάλιστα πως είναι γεγονός. Αν διερωτάστε πως το γνωρίζει, απλά να σας αναφέρουμε πως οι Αμερικανοί, πολύ απλά, μιλάνε μεταξύ τους ενώ έχουν και κοινούς μάνατζερ.

Ο άσος της Μπαρτσελόνα λοιπόν, απάντησε αρχικά στην ερώτηση: «Ο Παναθηναϊκός δεν πληρώνει στην ώρα του;» πως «αν θα έπρεπε να μαντέψω, θα έλεγα σίγουρα όχι» και η κουβέντα άναψε. Ένας άλλος φίλος του Παναθηναϊκού του έγραψε πως στηρίζεται σε υποθέσεις, με τον Ντιλέϊνι να απαντά: «Ήμουν ευγενικός, όμως όλοι γνωρίζουμε πως αυτό (σ.σ: οι καθυστερημένες πληρωμές) είναι γεγονός»!