Επίσημα στο Αϊόνα ο Ρικ Πιτίνο!

Ο Ρικ Πιτίνο ανακοινώθηκε από το Αϊόνα και θα αναλάβει την ομάδα του NCAA από το επερχόμενο καλοκαίρι, άσχετα αν δεσμεύονταν με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2021.

Επίσημα στο Αϊόνα ο Ρικ Πιτίνο!

Να που οι πληροφορίες του CBSSports ήταν πέρα για πέρα αληθινές. Ο Ρικ Πιτίνο ανακοινώθηκε από το Αϊόνα και θα αναλάβει την ομάδα του NCAA από το επερχόμενο καλοκαίρι, άσχετα αν δεσμεύονταν με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2021.

«Ο Πιτίνο είπε στους παίκτες πως επιστρέφει στο κολεγιακό» (pics)

Ο Αθλητικός Διευθυντής του κολεγίου, Ματ Γκλοβάσκι, ανακοίνωσε τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ακολούθησε η πρώτη δήλωση του Ρικ Πιτίνο, ο οποίος είπε πως «είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Ξεκίνησα το ταξίδι μου στο μπάσκετ στο Μανχάταν. Τώρα είμαι έτοιμος να τελειώσω αυτό το ταξίδι στο Nιου Ροσέλ. Θαύμασα την σπουδαία δουλειά που έκανε ο Τιμ Κλους. Θα προσπαθήσω να τη διατηρήσω σε υψηλό επίπεδο και να την ανεβάσω ακόμη περισσότερο».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, που αναχώρησε πριν λίγες μέρες για την πατρίδα του εξαιτίας του κορονοϊού, «μίλησε» μέσω του αγαπημένου του Μέσου, του twitter, λέγοντας πως «ελπίζει να ολοκληρωθεί η σεζόν στην Euroleague και πως αγαπά να προπονεί τους παίκτες του Παναθηναϊκού».