Αρμάνι Μιλάνο - Ολυμπιακός: Αναβλήθηκε το παιχνίδι

Αναβλήθηκε το παιχνίδι Αρμάνι Μιλάνο - Ολυμπιακός για την EuroLeague. Αναμένεται η ανακοίνωση της νέας ημερομηνίας αλλά και του τόπου διεξαγωγής του.

Αρμάνι Μιλάνο - Ολυμπιακός: Αναβλήθηκε το παιχνίδι

Μετά από πολλές πιέσεις που δέχθηκε η EuroLeague (όχι μόνο από τον Ολυμπιακό), η Διοργανώτρια Αρχή αποφάσισε να μην διεξαχθεί το παιχνίδι ανάμεσα στην Αρμάνι και τον Ολυμπιακό, που ήταν προγραμματισμένο να γίνει την Πέμπτη (12/3) στο Μιλάνο.

Αρμάνι - Ολυμπιακός: Κορονοϊός, Μιλάνο, Ευρωλίγκα, καραντίνα και στη... μέση ο Ολυμπιακός!

Oι ιθύνοντες της Ευρωλίγκα εξέταζαν δύο ενδεχόμενα. Ή να αναβάλλουν το παιχνίδι ή να αλλάξει έδρα, πόλη και χώρα ο τόπος διεξαγωγής του αγώνα. Από τη στιγμή που το δεύτερο δεν κατέστη δυνατό, αλλά και σε συνδυασμό με τις πιέσεις από ομάδες, υπουργεία υγείας και κυβερνήσεις, κατέληξε στο να αναβάλλει τον αγώνα.

Αρμάνι Μιλάνο – Ολυμπιακός: Η Euroleague όρισε και διαιτητές!

Κομβικό ρόλο στην απόφασή της αυτή, έπαιξε και η επιστολή της Ένωσης Παικτών προς στην EuroLeague, επισημαίνοντάς της περαιτέρω κινδύνους, πέρα από αυτούς για την υγεία.

Ο Ολυμπιακός κατόπιν και της παραίνεσης της πολιτείας και του Υπουργείου Υγείας να μην ταξιδέψει στο Μιλάνο, δεν ήθελε να γίνει το παιχνίδι εκεί. Περισσότερο γιατί όλα τα μέλη της αποστολής θα έπρεπε να μπουν σε καραντίνα 14 ημερών, μόλις επέστρεφαν στην Ελλάδα!

ΕΕΠΔΥ σε Ολυμπιακό: «Μην πάτε στο Μιλάνο»

Αναμένεται η νέα ημερομηνία του αγώνα, αλλά και ο τόπος διεξαγωγής του.