Αρμάνι - Ολυμπιακός: Κορονοϊός, Μιλάνο, Ευρωλίγκα, καραντίνα και στη... μέση ο Ολυμπιακός!

Από στιγμή σε στιγμή μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα, όσον αφορά τη διεξαγωγή ή όχι του αγώνα Αρμάνι Μιλάνο - Ολυμπιακός για την Euroleague.

Αρμάνι - Ολυμπιακός: Κορονοϊός, Μιλάνο, Ευρωλίγκα, καραντίνα και στη... μέση ο Ολυμπιακός!

Πάνω από το ακουστικό τους βρίσκονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και περιμένουν σχετική ειδοποίηση για το αν θα ταξιδέψουν η όχι στο Μιλάνο για το παιχνίδι με την Αρμάνι.

ΕΕΠΔΥ σε Ολυμπιακό: «Μην πάτε στο Μιλάνο»

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στη μέση από μια σειρά γεγονότων και αποφάσεων, που θα κρίνουν την τύχη του αγώνα.

Η Ευρωλίγκα, πατώντας στο γράμμα του νόμου (και όχι της ουσίας) θεωρεί ότι από τη στιγμή που δεν έχουν απαγορευτεί οι πτήσεις από την Ελλάδα στην Ιταλία, τότε ο Ολυμπιακός μπορεί να ταξιδέψει στο Μιλάνο.

Αρμάνι Μιλάνο – Ολυμπιακός: Η Euroleague όρισε και διαιτητές!

Ότι από τη στιγμή που η ιταλική κυβέρνηση δεν έχει απαγορεύσει να γίνονται παιχνίδια στην Βόρεια Ιταλία, αλλά χωρίς την παρουσία κόσμου, αυτό πρέπει να γίνει και τώρα.

Κάπου εδώ, στην κουβέντα μπαίνει η αεροπορική εταιρεία. Αν η Aegean ενημερώσει τον Ολυμπιακό ότι δεν προτίθεται να κάνει την πτήση για την Ιταλία, τότε αλλάζουν τα δεδομένα και αυτό είναι το μοναδικό σενάριο το οποίο μπορεί να δεχθεί η Ευρωλίγκα και να αναβάλει το παιχνίδι, άρα να μην πραγματοποιηθεί το ταξίδι.

Ο Ολυμπιακός πρόκειται να πάει με πτήση τσάρτερ μέχρι τη Γένοβα. Από εκεί να πάει οδικώς στο Μιλάνο και απευθείας στο γήπεδο (χωρίς διαμονή σε ξενοδοχείο).

Στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν για το ταξίδι στο Μιλάνο, αλλά για το "μετά", καθώς όταν γυρίσουν από την Ιταλία, όλα τα μέλη της αποστολής θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα για 14 ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα γίνει το παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ, που είναι προγραμματισμένο για τις 20 Μαρτίου. Αλλά αυτό είναι το λιγότερο...