Αρμάνι Μιλάνο-Ολυμπιακός: Σε αναμονή οι «ερυθρόλευκοι»

Ο Ολυμπιακός μέχρι στιγμής δεν έχει κάποια ενημέρωση από την Euroleague για το τι θα γίνει με το παιχνίδι της Πέμπτης (8/03) στο Μιλάνο. Οι "ερυθρόλευκοι" συνεχίζουν κανονικά τη δουλειά τους, προετοιμάζονται και αναμένουν στο ακουστικό τους. Επικρατέστερο σενάριο η αναβολή.

Αρμάνι Μιλάνο-Ολυμπιακός: Σε αναμονή οι «ερυθρόλευκοι»

Στην Ιταλία η Κυβέρνηση έχει σημάνει «κόκκινο συναγερμό» μέχρις τις 3 Απριλίου στην Λομβαρδία και σε έντεκα ακόμα περιοχές, ενώ αναβλήθηκαν οι αγώνες του ιταλικού πρωταθλήματος μπάσκετ, ανάμεσά τους και το Βαρέζε-Αρμάνι Μιλάνο. Στο ποδόσφαιρο, θα διεξαχθεί κανονικά το Γιουβέντους-Ίντερ στο Τορίνο (ιταλικός βορράς) αλλά χωρίς θεατές και φυσικά μιλάμε για ανοικτό γήπεδο και όχι κλειστό μπάσκετ.

Ως εκ τούτου το παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης (12/03) για την Euroleague είναι στον «αέρα», καθώς κανείς δεν μπορεί να πει αν θα διεξαχθεί, πότε, που και υπό ποιες συνθήκες. Όταν έχουμε να κάνουμε με τη δημόσια υγεία, ένας αγώνας μπαίνει σε δεύτερη και τρίτη μοίρα.

Αρμάνι Μιλάνο-Ολυμπιακός: «Κόκκινος συναγερμός» στη Λομβαρδία- Προς ματαίωση το ματς!

Ο Ολυμπιακός μέχρι στιγμής δεν έχει κάποια ενημέρωση από την Euroleague για το τι θα γίνει. Οι "ερυθρόλευκοι" συνεχίζουν κανονικά τη δουλειά τους, προετοιμάζονται και αναμένουν στο ακουστικό τους, καθώς το θέμα δεν είναι απλό, έχει φύγει από το αθλητικό κομμάτι και έχει πάει στο κυβερνητικό.

Στο πίσω μέρος πολλών υπάρχει και το σενάριο να διεξαχθεί το παιχνίδι σε άλλη χώρα, ορμώμενοι από το Βίρτους Μπολόνια-Νταρουσάκα που διεξήχθη στο Βελιγράδι, αλλά ένα ερώτημα είναι αν θα δεχθεί η σέρβικη πόλη την αποστολή της Μιλάνο. Η Μπασκόνια πριν λίγες μέρες εξέδωσε ανακοίνωση που ενημέρωνε τον κόσμο της για τα παιχνίδια και έκανε ειδική αναφορά σε αυτό με τη Μιλάνο, λέγοντας πως τα μέλη της ιταλικής ομάδας θα περάσουν από ενδελεχή έλεγχο.

Γι αυτό σας λέμε έχει φύγει από το αθλητικό κομμάτι. Στάση αναμονής λοιπόν με το πιθανότερο και επικρατέστερο σενάριο να είναι η αναβολή του αγώνα!