Αναντολού Εφές- Ολυμπιακός 91-79: Μπαρτζώκας «Δεν ήμασταν σκληροί, τεράστιο νούμερο τα λάθη»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στα λάθη των «ερυθρόλευκων» και στο γεγονός πως δεν ήταν σκληροί, ενώ αναγνώρισε βέβαια το γεγονός πως πάλεψαν.

Αναντολού Εφές- Ολυμπιακός 91-79: Μπαρτζώκας «Δεν ήμασταν σκληροί, τεράστιο νούμερο τα λάθη»

Έχει τα παράπονά του ο Γιώργος Μπαρτζώκας από τους παίκτες του, όπως ήταν λογικό και επόμενο, για τον αγώνα με την Εφές. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού στάθηκε στα λάθη των «ερυθρόλευκων» και στο γεγονός πως δεν ήταν σκληροί, ενώ αναγνώρισε βέβαια το γεγονός πως πάλεψαν.

Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός 91-79: Τον «σκότωσαν» λάθη και Λάρκιν

«Συγχαρητήρια στην Εφές, διαθέτουν εκπληκτικά κομμάτια στο παζλ που έχουν δημιουργήσει για να παίξουν στο υψηλό επίπεδο» ανέφερε αρχικά ο κόουτς του Ολυμπιακού για να συμπληρώσει: «Για τους νέους μας παίκτες ήταν έκπληξη πόσο ταλαντούχοι είναι οι Μίτσιτς και Λάρκιν. Ξεκίνησε ο αγώνας και τους δώσαμε αυτοπεποίθηση. Δεν ήμασταν σκληροί και απλά τους κοιτάζαμε.

Λάρκιν: «Είχα ένα λόγο παραπάνω για να παίξω δυνατά»

Ο Λάρκιν είναι φανταστικός παίκτης και δεν είναι εύκολο να τον αντιμετωπίσεις. Κάναμε 19 λάθη, που είναι τεράστιο νούμερο. Θα έπρεπε να έχουμε υπομονή και να μην κάνουμε λάθη, αλλά δεν το καταφέραμε».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε ότι «δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό ούτε από την επίθεσή μας. Άξιζε δίκαια τη νίκη η Εφές. Το καλό για μας είναι πως παλέψαμε για 40 λεπτά, παρά το γεγονός πως έχουμε κάνει πολλές αλλαγές, πως διαθέτουμε πολλούς νέους παίκτες... Παλέψαμε».

Το πανόραμα της Euroleague: Ενδέκατος ο Ολυμπιακός (βαθμολογία)

Τέλος, τόνισε: «Όλοι ξέρουν τι σημαίνουν τα ματς με τον Παναθηναϊκό, είναι όπως αυτά ανάμεσα σε Εφές και Φενέρ. Προερχόμασταν από παιχνίδι με ένταση και πάντα το επόμενο ματς είναι δύσκολο πόσο μάλλον όταν αντιμετωπίζεις μία τόσο καλή ομάδα όσο η Εφές».