Παναθηναϊκός: Έκτακτη συνάντηση Γιαννακόπουλου με τους παίκτες στο ΟΑΚΑ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα συναντηθεί με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού με αφορμή τις τελευταίες ήττες των «πρασίνων» στη EuroLeague.

Παναθηναϊκός: Έκτακτη συνάντηση Γιαννακόπουλου με τους παίκτες στο ΟΑΚΑ

Παρά το ρεπό τους οι παίκτες αλλά και το τεχνικό του Παναθηναϊκού θα δώσουν το παρών στο ΟΑΚΑ για να συναντηθούν με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ θα μεταβεί στο Κλειστό του Αμαρουσίου γύρω στις 4 μ.μ. προκειμένου να συνομιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας.

Παναθηναϊκός: Αλλάζει ή βουλιάζει, δεν μπορεί ο Πιτίνο

Ο λόγος της συνάντησης θα έχει να κάνει με τις τελευταίες ήττες του Παναθηναϊκού που τον έχουν φέρει κοντά στην έξοδο του από την οκτάδα των playoffs της EuroLeague.

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο έχει υποστεί έξι ήττες στις τελευταίες επτά αναμετρήσεις με αποκορύφωμα αυτή από τον Ολυμπιακό και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Μάλιστα η ήττα από τους Ρώσους την Πέμπτη (5/3) στο ΟΑΚΑ για την 28η αγωνιστική της διοργάνωσης αποτελεί τη μεγαλύτερη σε διαφορά για τον Παναθηναϊκό στην ιστορία της EuroLeague.

Θυμίζουμε πως λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι των «αιωνίων» στο ΣΕΦ ο Γιαννακόπουλος είχε μιλήσει στους παίκτες ζητώντας μεταξύ άλλων να ματώσουν τη φανέλα και να κατακτήσουν τη νίκη, η οποία εν τέλει δεν ήρθε.