Γιαννακόπουλος στους παίκτες για το ματς με Ολυμπιακό: «Θέλω να ματώσετε τη φανέλα»

Έρχεται σερί κρίσιμα παιχνίδια για τον Παναθηναϊκό, με αρχή τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (3/3) και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε στους παίκτες του. «Να ματώσετε τη φανέλα»

Γιαννακόπουλος στους παίκτες για το ματς με Ολυμπιακό: «Θέλω να ματώσετε τη φανέλα»

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ελέγχει την κατάσταση για την κατάκτηση της 6ης θέσης στη κανονική περίοδο της EuroLeague, αλλά στα τελευταία πέντε παιχνίδια του, μετρά τέσσερις ήττες και έχει χάσει έδαφος.

Το πρόγραμμα, μάλιστα, είναι αρκετά δύσκολο για τους "πράσινους". Έρχεται "αιώνιο" ντέρμπι την Τρίτη (3/3) κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ενώ στη συνέχεια θα φιλοξενήσει την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ. Ακολούθως θα παίξει με την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, λοιπόν, έδωσε το "παρών" στην τελευταία προπόνηση της ομάδας και μίλησε στους παίκτες ενόψει των σημαντικών παιχνιδιών για τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη: «Αυτό που θέλω από εσάς είναι να δίνετε το 100%. Η μπάλα είναι στρογγυλή, μπορεί να χάσεις, μπορεί και να κερδίσεις. Έχουμε μπροστά μας τρεις αγώνες ζωής ή θανάτου με Ολυμπιακό, ΤΣΣΚΑ και Φενέρ. Περιμένω να τους κερδίσετε και τους τρεις, αλλά αυτό που απαιτώ είναι να ματώσετε τη φανέλα».