Αφιέρωμα της EuroLeague στον Λάρκιν: «Γι αυτό μου αρέσει να παίζω στην Ευρώπη» (vid)

Η EuroLeague δημοσίευσε το αφιέρωμα-ντοκιμαντέρ για τον Σέιν Λάρκιν, ο οποίος φέτος διανύει εκπληκτική σεζόν με την Εφές. «Αγαπώ να παίζω στην Ευρώπη γιατί έχω τη μπάλα στο τέλος του αγώνα», σχολίασε. 

Αφιέρωμα της EuroLeague στον Λάρκιν: «Γι αυτό μου αρέσει να παίζω στην Ευρώπη» (vid)

Ο Σέιν Λάρκιν βρίσκεται σε… δαιμονιώδη φόρμα. Έχει μέσο όρο 21.5 πόντους, με 55.8% στα δίποντα, 49.4% στα τρίποντα και 90.1% στις βολές. Σε όλα αυτά προσθέστε 4 ασίστ, 3.1 ριμπάουντ και 1.3 κλεψίματα. Είναι το ξεκάθαρο φαβορί για το βραβείο του MVP στη τρέχουσα σεζόν και ο Ολυμπιακός την Παρασκευή (6/3) θα κληθεί να τον αντιμετωπίσει.

Η EuroLeague ετοίμασε ένα μεγάλο αφιέρωμα-ντοκιμαντέρ στον σούπερ-σταρ της Αναντολού Εφές, παρουσιάζοντας την ζωή του στην Ευρώπη και στην διοργάνωση. Μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις του, ο Σέιν Λάρκιν σχολίασε τα εξής: «Αυτό που πιστεύω ως μπασκετμπολίστας είναι πως θες να έχεις πάντα την ευθύνη. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που αγαπώ να παίζω στην Ευρώπη. Οι ομάδες που αγωνίζομαι, οι προπονητές μου στο τέλος του αγώνα με κοιτάνε και θέλουν να πάρω τη μπάλα και να αποφασίσω».