Εφές - Ολυμπιακός: Το μεγάλο match up ΜακΚίσικ με Μίτσιτς

Βασίλιε Μίτσιτς και Σακίλ ΜακΚίσικ αναμένεται να δώσουν μεγάλες μάχες την Παρασκευή (6/3) στο «Σινάν Ερντέμ Ντομ» στο Εφές-Ολυμπιακός.

Εφές - Ολυμπιακός: Το μεγάλο match up ΜακΚίσικ με Μίτσιτς

Ύστερα από 11 σερί αγώνες αήττητη, η Εφές ηττήθηκε στο Τελ Αβίβ από τη Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου και αναζητά τη νίκη αυτή που θα της εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Δύσκολη η αποστολή του Ολυμπιακού -που έχει τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια- αλλά όχι ακατόρθωτη στην έδρα της 2ης καλύτερης ομάδας στην επίθεση (87.1 πόντους μ.ο.). Όπως λέει μάλιστα και η Euroleague: «Ο Ολυμπιακός είναι διάσημος για το πώς κερδίζει κόντρα σε κάθε πιθανότητα».

Η 38άρα που είχε βάλει ο ΜακΚίσικ στην Εφές (video)

Στο παιχνίδι στο «Σινάν Ερντέμ Ντομ» μεταξύ πολλών, θα δούμε και ένα άκρως ενδιαφέρον match up ανάμεσα στον Σακίλ ΜακΚίσικ και τον Βασίλιε Μίτσιτς. Δύο μεγάλοι σκόρερ και βαρόμετρα για την ομάδα τους.

Ο Σέρβος σέντερ της ομάδας του Εργκίν Αταμάν φέτος σκοράρει 14.6 πόντους κατά μέσο όρο, με 2.5 ριμπάουντ και 5.7 ασίστ ανά ματς σε 23 εμφανίσεις. Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού από τη πλευρά του, σε μόλις 2 εμφανίσεις, τις πρώτες του στην Euroleague, έχει ήδη 18.0 πόντους μ.ο., με 3 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ ανά ματς.

Αταμάν: «Μειονέκτημα για εμάς ότι ο Ολυμπιακός είχε κενό δύο ημερών»

Αναμφισβήτητα, μεγάλο ρόλο θα παίξει η μεταξύ τους μονομαχία και στην άμυνα, με τον ΜακΚίσικ να αποδεικνύει πως είναι καλός αμυντικός, ιδιαίτερα αθλητικός και δυνατός.