Η 38άρα που είχε βάλει ο ΜακΚίσικ στην Εφές (video)

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Εφές την Παρασκευή (6/3) και ο Σακίλ ΜακΚίσικ γνωρίζει άριστα τα μυστικά για την άμυνα της ομάδας του Εργκίν Αταμάν, καθώς τον περασμένο Ιανουάριο την είχε φιλοδωρήσει με 38 πόντους. Έχει υποφέρει και η Φενέρμπαχτσε

Η 38άρα που είχε βάλει ο ΜακΚίσικ στην Εφές (video)

Σε εκείνο το ματς έκανε το «μπαμ». Τον έμαθαν και αυτοί που δεν τον γνώριζαν. Τι ακριβώς εννοούμε; Ο Σακίλ ΜακΚίσικ τη γνωρίζει άριστα την Εφές και μάλιστα έχει τα «μυστικά» της άμυνά της, καθώς την τελευταία φορά που την αντιμετώπισε τη «φιλοδώρησε» με 38 πόντους όντας ο ηγέτης της Μπεσίκτας στη σπουδαία νίκη με 104-98 (στην παράταση) για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Ο Αμερικανός «δυναμίτης» του Ολυμπιακού, στον περασμένο Γενάρη, είχε παίξει 41:22 λεπτά και είχε 10/11 δίποντα, 3/8 τρίποντα και 9/11 βολές. Είχε ακόμα 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Οι 38 πόντοι κόντρα στην Εφές, ήταν το νέο ρεκόρ του Σακίλ ΜακΚίσικ, καθώς το 2016 είχε πετύχει με τη φανέλα της Ουσάκ 30 πόντους απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, στη νίκη και τότε με 71-70.

Δείτε την σπουδαία εμφάνιση του ΜακΚίσικ κόντρα στην Εφές τον περασμένο Ιανουάριο αλλά και αυτή του 2016 κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.