Αταμάν: «Μειονέκτημα για εμάς ότι ο Ολυμπιακός είχε κενό δύο ημερών»

Ο τεχνικός της Αναντολού Εφές, Εργκίν Αταμάν, στην δηλώσεις του για το αυριανό (6/3) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, διευκρίνισε πως για εκείνον και τους παίκτες του, το «διάλειμμα» δύο ημερών της ομάδας του Πειραιά, αποτελεί μεγάλο μειονέκτημα.

Αταμάν: «Μειονέκτημα για εμάς ότι ο Ολυμπιακός είχε κενό δύο ημερών»

Ο Εργκίν Αταμάν, μιλώντας στο πλαίσιο της media day της Αναντολού Εφές ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 28η αγωνιστική της EuroLeague, υποστήριξε πως τα δύο παιχνίδια της τουρκικής ομάδας σε λιγότερο από 48 ώρες αποτελούν ισχυρό μειονέκτημα για τους παίκτες του.

Ο Τούρκος τεχνικός διευκρίνισε παρόλα αυτά πως μετά από μια σειρά εκτός έδρας αγώνων, θα αγωνιστούν ξανά μπροστά στο φίλαθλο κοινό τους, το οποίο ευελπιστεί πως θα τους ωθήσει, προσφέροντας παράλληλα την ενέργεια που χρειάζονται, στην νίκη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην media day της Εφές:

«Μετά από ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, θα δώσουμε ακόμα ένα ιδίου βαθμού σε λιγότερο από 48 ώρες. Για εμάς, είναι σοβαρό μειονέκτημα ότι ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε μια μέρα πριν από εμάς. Μετά από καιρό θα βρεθούμε και πάλι μπροστά στο κοινό μας, ελπίζοντας ότι θα μας δώσουν το κίνητρο που χρειαζόμαστε, αλλά και την ενέργεια ώστε να πάρουμε την νίκη».