Ολυμπιακός: Αυτό και αν ήταν... Shaq-Attack! ΜακΚίσικ ψήφισε η Euroleague (vid)

H Euroleague επέλεξε το κάρφωμα του Σακίλ ΜακΚίσικ στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός ως το κορυφαίο της βραδιάς.

Ολυμπιακός: Αυτό και αν ήταν... Shaq-Attack! ΜακΚίσικ ψήφισε η Euroleague (vid)

Ο εκπληκτικός Σακίλ ΜακΚίσικ ήταν το πρόσωπο της βραδιάς στο ΣΕΦ και ο παίκτης που κατά γενική ομολογία έκαν τη διαφορά στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού με 81-78.

Προφανώς δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα και ο Ρικ Πιτίνο στις δηλώσεις του μετά το ματς αποθέωσε τον Σακίλ ΜακΚίσικ.

«Ο Ολυμπιακός ήταν σπουδαίος, η απόκτηση του Σακίλ ΜακΚίσικ ήταν η μεταγραφή της EuroLeague. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την εμφάνισή του», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Λατρεύω τον Σπανούλη, είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά τα δύο καλύτερα ματς του Ολυμπιακού φέτος έγιναν χωρίς εκείνον, στο Τελ Αβίβ και απόψε. Έπαιξαν καταπληκτικά σε ένα από τα πιο δύσκολα μέρη για να παίξεις μπάσκετ. Πήραν έναν τρομερό γκαρντ που έκανε απίθανη εμφάνιση απόψε. Στην έδρα μας είχαμε παίξει άσχημα, απόψε κάναμε ένα εξαιρετικό ματς αλλά χάσαμε. Ο ΜακΚίσικ είναι δύσκολο να μαρκαριστεί από εμάς, βάλαμε τον Καλάθη πάνω του. Θέλω ο Ράις να διεισδύει περισσότερο και να μη σουτάρει μόνο τρίποντα».

Μια ημέρα μετά το ματς ήρθε η αποθέωση και από την Euroleague. Ένα από τα καρφώματα του Σακίλ ΜακΚίσικ ήταν αυτό ξεχώρισε και πήρε τον τίτλο του καρφώματος της βραδιάς.

Δείτε το βίντεο: