Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο Σακίλ ΜακΚίσικ (vid)

Αυτό είναι το προφίλ του Αμερικανού γκαρντ/φόργουορντ, Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο Σακίλ ΜακΚίσικ (vid)

Οι συνεχόμενοι τραυματισμοί, έχουν φέρει τον Ολυμπιακό σε δύσκολη θέση και το ρόστερ... διψάει για παίκτες, ειδικά στην περιφέρεια. Ας μην ξεχνάμε πως έχει τεθεί νοκ-άουτ για τις επόμενες τρεις εβδομάδες ο Τέιλορ Ρότσεστι, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος θα χάσει το υπόλοιπο της κανονικής περιόδου (9 Απριλίου), ενώ ενδέχεται να χάσει την σεζόν και ο Βασίλης Σπανούλης.

Φόβοι ότι τέλος για φέτος ο Σπανούλης

Οι Πειραιώτες, λοιπόν, έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από την Μπεσίκτας (λόγω οικονομικών προβλημάτων) και είναι ελεύθερος. Δεν είναι πλέι-μέικερ, καθώς παίζει στις θέσεις "2" και "3", σαν τον Μπράντον Πολ. Έχει ύψος 1.96 και είναι 29 ετών (17/8/1990). Στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Γκαζιαντέπ, Άβτοντορ και Γκραν Κανάρια.

Ολυμπιακός: Λειψανδρία ενόψει ΤΣΣΚΑ - Χωρίς Σπανούλη, Πρίντεζη, Ρότσεστι, Χαραλαμπόπουλο

Με την Μπεσίκτας στο Champions League, είχε φέτος 6.6 πόντους από 54% στο δίποντο, 36% στο τρίποντο και 77% στις βολές, μαζί με 4 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ, 2.1 κλεψίματα και 15.9 ranking ανά 30 λεπτά συμμετοχής σε 13 αγώνες.

Ολυμπιακός: Κοντά σε Σακίλ ΜακΚίσικ