Ρούμπιτ: «Θα πρέπει να παίξουμε επιθετικά για να καλύψουμε τις απουσίες»

Ο Όγκουστιν Ρούμπιτ μιλώντας στην media day του Ολυμπιακού ενόψει του παιχνιδιού της Πέμπτης (6/2, 21:00) με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, επεσήμανε πως θα πρέπει οι «ερυθρόλευκοι» να καλύψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις τέσσερις ηχηρές απουσίες.

Ρούμπιτ: «Θα πρέπει να παίξουμε επιθετικά για να καλύψουμε τις απουσίες»

Ο Όγκουστιν Ρούμπιτ προέβη σε δηλώσεις κατά την διάρκεια της media day του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο του αυριανού (6/2, 21:00) παιχνιδιού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Ολυμπιακός: Λειψανδρία ενόψει ΤΣΣΚΑ - Χωρίς Σπανούλη, Πρίντεζη, Ρότσεστι, Χαραλαμπόπουλο

Ο Αμερικανός μεταξύ άλλων διευκρίνισε πως αν μη τι άλλο οι απουσίες των τεσσάρων βασικών παικτών των «ερυθρόλευκων» (Σπανούλης, Πρίντεζης, Ρότσεστι, Χαραλαμπόπουλος) είναι άκρως σημαντικές, ενώ έκανε λόγο για επιθετικότητα η οποία θα βοηθήσει τόσο εκείνο όσο και τους συμπαίκτες του να καλύψουν τα κενά.

Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίζει - Δεν είναι ομάδα να δίνει πνοή»

Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο ματς, ξέρω όμως τι πρέπει να κάνουμε, να παλέψουμε και να ακολουθήσουμε το πλάνο της τακτικής. Θα έχουμε κάποιες απουσίες, είναι βασικοί παίκτες μας, αλλά θα πρέπει όλοι να τους καλύψουμε. Οφείλουμε να εμφανιστούμε πιο επιθετικοί στο παρκέ ώστε να καλύψουμε τα κενά τους».

Αναφορικά με την θέση που του αρέσει να αγωνίζεται περισσότερο ανέφερε: «Κυρίως έπαιζα ως τεσσάρι, αυτή είναι η φυσική μου θέση. Μπορώ να ανταπεξέλθω και στις δύο όμως».