Ολυμπιακός: Μεταγραφές μετά την Άλμπα και την Μπάγερν

Ο Ολυμπιακός μπαίνει σήμερα ξανά στη μάχη της Euroleague καθώς υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ, ενώ την Παρασκευή 17/1 το Φαληρικό Στάδιο θα επισκεφθεί και η Μπάγερν Μονάχου. 

Ολυμπιακός: Μεταγραφές μετά την Άλμπα και την Μπάγερν

Οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν απόψε το πρώτο τους παιχνίδι μετά την επιστροφή του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο της ομάδας και θα προσπαθήσουν να υποδεχτούν με νίκη τον προπονητή τους!

Η ομάδα του Πειραιά έχει αποδεσμεύσει τους Γουίλι Ριντ (έχει ανακοινωθεί το διαζύγιο) ενώ απομένουν κάποιες λεπτομέρειες ώστε σύντομα να αποδεσμευτεί και ο Γουίλ Τσέρι.

Η απάντηση των Αγγελόπουλων και ο Μπαρτζώκας που άλλαξε

Δεδομένα λοιπόν οι Πειραιώτες θα κινηθούν ώστε να καλύψουν το κενό που άφησαν οι δύο Αμερικάνοι, όμως ο κόσμος δεν θα πρέπει να βιάζεται αφού προτεραιότητα του νέου κόουτς είναι να αξιολογήσει μέσα από τις επόμενες προπονήσεις και τα παιχνίδια τους παίκτες του ρόστερ και έπειτα να αποφασίσει ποιες από τις επιλογές που έχει ταιριάζουν καλύτερα στον Ολυμπιακό.

Ο Μπαρτζώκας, τα χαμόγελα στον Πειραιά και οι εγγυήσεις για το μέλλον του Ολυμπιακού

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει λίστα με διαθέσιμους παίκτες στα χέρια του, όπως όλοι οι προπονητές σε αυτό το επίπεδο. Όμως ακόμα δεν έχει κάνει κάποια εισήγηση αφού όπως σας γράψαμε αυτό θα εξαρτηθεί από τα συμπεράσματα που θα βγάλει βλέποντας τους παίκτες του μέσα στους δύο αγώνες που ακολουθούν.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας