Ολυμπιακός: «Τέλος» ο Κεμζούρα, ξεκινά η εποχή Μπαρτζώκα

Ο Ολυμπιακός αλλάζει σήμερα σελίδα αφού οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ενημέρωσαν τον Κεστούτις Κεμζούρα ότι λύνεται η συνεργασία τους. Στο ΣΕΦ ο Μπαρτζώκας την Κυριακή 12/1.

Ολυμπιακός: «Τέλος» ο Κεμζούρα, ξεκινά η εποχή Μπαρτζώκα

Ο Ολυμπιακός θα κάνει ανακοινώσεις την Κυριακή 12/1. Ανακοινώσεις που αφορούν τόσο τη λύση της συνεργασίας της ομάδας με τον Κεστούτις Κεμζούρα, όσο και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Οι Αγγελόπουλοι, ο Μπαρτζώκας και ο κόσμος που πρέπει να φωνάξει «παρών»

Μάλιστα, ο Έλληνας κόουτς θα βρεθεί στο ΣΕΦ προκειμένου να συναντήσει παλιούς φίλους και να γνωρίσει τους παίκτες της ομάδας που δεν είχε συνεργαστεί μαζί τους στο παρελθόν.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα κοουτσάρει τους «ερυθρόλευκους» στον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ, αυτό είναι πλέον δεδομένο. Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία εδώ και κάποιες μέρες προκειμένου ο άνθρωπος που οδήγησε την ομάδα του Πειραιά στο ιστορικό back 2 back το 2013 να την αναγεννήσει και να την κάνει πάλι ανταγωνιστική απέναντι στα μεγαθήρια της Euroleague.

Ολυμπιακός: Μετά τον Μπαρτζώκα οι μεταγραφές...

Οι εγγυήσεις

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε ζητήσει από τα δύο αδέρφια κάποιες εγγυήσεις προκειμένου να αναλάβει ξανά τον Ολυμπιακό. Μεταξύ αυτών ήταν το ρόστερ να είναι ανταγωνιστικό, να έχει το ελεύθερο να «χτίσει» όπως θέλει την ομάδα και να μπορεί απερίσπαστος να δουλεύει τόσο για τη φετινή πορεία στην Euroleague, όσο και για τις επόμενες χρονιές. Ο πολύπειρος προπονητής επιθυμεί να βάλει τις βάσεις για τη νέα φουρνιά «Ελλήνων» που θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν τους άθλους που είχε πετύχει η ομάδα στο πρόσφατο παρελθόν. Οι «ερυθρόλευκοι» του προσφέρουν υλικό για να δουλέψει, αφού πλην των Σπανούλη, Πρίντεζη και Παπανικολάου, ο Ολυμπιακός διαθέτει παίκτες όπως ο Κόνιαρης, ο Χαραλαμπόπουλος αλλά και ο Βεζένκοφ που έχει μεγαλώσει στη χώρα μας, που μπορούν να αποτελέσουν την επόμενη γενιά του συλλόγου. Πέραν αυτών ετοιμάζεται να πιάσει λιμάνι και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης είτε άμεσα, είτε από το καλοκαίρι και να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τον ελληνικό κορμό.

Οι λόγοι που ο Ολυμπιακός επέλεξε τον Μπαρτζώκα

Μέσα στις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί επίσημα αρχικά η λήξη της συνεργασίας με τον Κεμζούρα τον οποίο οι πρόεδροι ευχαρίστησαν για τα όσα έκανε με το ελλιπές ρόστερ που παρέλαβε από τον Μπλατ κι έπειτα η νέα σελίδα του συλλόγου. Αυτή στην οποία θα γραφτεί η μεγάλη επιστροφή του κόουτς Μπαρτζώκα...