Τσέρι: «Δεν έχουμε ταυτότητα - Μία παίζουμε έτσι, μία αλλιώς»

O Γουίλ Τσέρι δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του, μιλώντας ξεκάθαρα για το τι φταίει και ο Ολυμπιακός αναλώνεται σε ήττες στα τελευταία του παιχνίδια. «Κανείς δεν μας φοβάται».

Τσέρι: «Δεν έχουμε ταυτότητα - Μία παίζουμε έτσι, μία αλλιώς»

Ο Γουίλ Τσέρι δεν είναι παίκτης πρώτης γραμμής. Έχει όμως φιλότιμο, προσπαθεί και παλεύει. Μετά την ήττα από την Φενέρμπαχτσε, ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε για την καθοδική πορεία των "ερυθρολεύκων" στην Ευρώπη, σχολιάζοντας τα εξής: «Σίγουρα υπάρχει χρόνος να ανακάμψουμε. Έχουμε χάσει κάποια παιχνίδια που δεν θα έπρεπε. Πρέπει να αποκτήσουμε σταθερότητα όμως. Για να είμαι ειλικρινής, αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ταυτότητα. Τη μία παίζουμε έτσι, την άλλη αλλιώς. Δεν ξέρεις ποια ομάδα μπορούμε να κερδίσουμε. Αυτό είναι πολύ άσχημο για τους φιλάθλους, αλλά και για εμάς. Κανείς δεν μας φοβάται. Θυμάμαι να βλέπω τον Ολυμπιακό παλιότερα και να νιώθω πως όποιος ερχόταν εδώ, τον φοβόταν. Τώρα είμαστε μια διαφορετική ομάδα, κανείς δεν μας φοβάται. Πρέπει να βρούμε την ταυτότητά μας».

Στη συνέχεια, δήλωσε: «Πολλά σουτ της Φενέρμπαχτσε ήρθαν εξαιτίας προβλημάτων που προέκυψαν από χαμένα αμυντικά ριμπάουντ. Όταν είσαι στην επίθεση, αυτά είναι τα σουτ που θες να παίρνεις. Όταν οι παίκτες βρουν ρυθμό -και ειδικά αυτοί της Φενέρ – το καλάθι αρχίζει να θυμίζει “ωκεανό”. Η άμυνα είναι συνδυασμός ατομικής και ομαδικής δουλειάς. Δεν πρέπει να αφήνουμε μόνους τους αντιπάλους. Μας πληγώνει πολύ. Σήμερα (σ.σ. την Πέμπτη) δεν μπορούσε κανείς να τα βάλει με τον Ντε Κολό».

Για τον Βασίλη Σπανούλη, είπε: "Είναι εκπληκτικός. Αν σκεφτεί κανείς τη δουλειά που έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος. Μπορώ να πω πως μπερδεύτηκα όταν έγινε το ρεκόρ. Δεν κατάλαβα αρχικά. Μετά έφερα στο μυαλό μου πόσους πόντους ήθελε και είδα την αγάπη με την οποία περιβάλλει ο κόσμος τον Βασίλη”.