Μίτσιτς: Από τους 6 πόντους με Παναθηναϊκό, στο «career high» με τον Ολυμπιακό!

Το fosonline σας παραδίδει τα δύο διαφορετικά... πρόσωπα που παρουσίασε μέσα σε μια εβδομάδα ο Σέρβος all-star της Εφές. 

Μίτσιτς: Από τους 6 πόντους με Παναθηναϊκό, στο «career high» με τον Ολυμπιακό!

Ο Βασίλιε Μίτσιτς πραγματοποίησε μια συγκλονιστική εμφάνιση στην χθεσινή αναμέτρηση της Εφές με τον Ολυμπιακό στο κλειστό του ΣΕΦ, καθώς κατάφερε να σκοράρει 27 πόντους και να κάνει το πρώτο του φετινό «career high» στο σκοράρισμα, αφού ξεπέρασε τους 26 πόντους που είχε πετύχει στην αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα για την 5η αγωνιστική της EuroLeague (νίκη της Εφές με 85-70).

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος γκαρντ πέτυχε στην νίκη επί της ομάδας του Πειραιά, 27 πόντους (6/9 δίποντα, 5/6 τρίποντα), μάζεψε 2 ριμπάουντ ενώ μοίρασε και 5 ασίστ σε σχεδόν 35 αγωνιστικά λεπτά!

Ολυμπιακός - Εφες 67-86: Πέρασε και η Εφές από τον Πειραιά

Η συγκεκριμένη «παράσταση» του Μίτσιτς ήταν ακριβώς η αντίθετη σε σχέση με αυτή της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (31/10), όπου και η ομάδα του γνώρισε την της ήττα.

Σε αυτό το παιχνίδι ο 22χρονος γκαρντ ήταν απογοητευτικός αγωνίστηκε μόλις 22 λεπτά, ενώ πέτυχε μόνο 6 πόντους, έχοντας 3/7 δίποντα και 0/6 τρίποντα (!), ενώ παράλληλα είχε 2 ασίστ, 3 ριμπάουντ αλλά και 7 λάθη, πράγμα που τεκμηρίωσε το -4 που το δόθηκε στο σύστημα αξιολόγησης.

ΣΕΦ, κατάλληλο για ...βόλτες των αντιπάλων

Ο Εργκίν Αταμάν είχε δηλώσει χαρακτηριστικά μετά την ήττα της ομάδας του από τους «πράσινους»: «Ο Μίτσιτς και ο Κρούνο είχαν 1/15 τρίποντα. Ο πόιντ γκαρντ μας έκανε επτά λάθη και είναι μη αποδεκτό, γιατί δύο μέρες ήταν MVP και τώρα είχε επτά λάθη και 0/6 σουτ. Δεν είναι επαγγελματικό αυτό κατά τη γνώμη μου».

Φαίνεται πως αυτά τα λόγια πείσμωσαν τον Σέρβο, με τον Ολυμπιακό να... «πληρώνει» τον λογαριασμό στην προκειμένη περίπτωση. Πάντως, αναμένουμε πως ο εκπληκτικός αυτός γκαρντ θα καταφέρει να ξεπεράσει εκ νέου το ατομικό του ρεκόρ των 27 πόντων, με την μόνη προϋπόθεση να είναι το ποια ομάδα θα είναι τελικά το επόμενο του «θύμα»...