Διαψεύδει ο Ολυμπιακός τις επαφές με παίκτη

Μπορεί ο Κεστούτς Κεμζούρα την προηγούμενη εβδομάδα να είπε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανοιχτά τα ραντάρ τους για παίκτης, όμως η ΚΑΕ δεν ψάχνεται για νέες προσθήκες μετά από αυτές των Ρότσεστι και Ριντ. 

Διαψεύδει ο Ολυμπιακός τις επαφές με παίκτη
Ο Τέιλορ Ρότσεστι (φωτογραφία) και ο Γουίλι Ριντ θα είναι οι δύο προσθήκες του Ολυμπιακού ο οποίος για τώρα δεν κοιτάζει άλλο παίκτη

«Θα δούμε. Το κοιτάζουμε, έχουμε ανοιχτά μάτια και θα δούμε πως θα πάει».

Με αυτά τα λόγια απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου ο Κεστούτις Κεμζούρα σχετικά με το αν θα έρθει νέα ενίσχυση στον Ολυμπιακό κατά την αναχώρηση των Πειραιωτών για τη Μόσχα.

Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» μια μέρα αργότερα οδήγησε μαεστρικά την ομάδα του σε νίκη επί της ΤΣΣΚΑ, όμως ο Ολυμπιακός δύο μέρες αργότερα γνώρισε τη συντριβή από τη Μακάμπι στο ΣΕΦ, πετώντας στα σκουπίδια το σπουδαίο διπλό της Μόσχας.

Μάλιστα, κόντρα στην ομάδα του Ισραήλ είδαμε και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα να αγωνίζονται. Ο Ρότσεστι λόγω εμπειρίας έδειξε περισσότερα πράγματα από τον Ριντ ο οποίος κάνει για πρώτη φορά το υπερατλαντικό ταξίδι για να παίξει μπάσκετ και θα χρειαστεί ακόμα λίγο χρόνο προσαρμογής.

Μέχρι πριν λίγες μέρες το ρεπορτάζ επιβεβαίωνε τον Κεμζούρα για τις δηλώσεις του αφού υπήρχε η αίσθηση ότι οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν επαφές με παίκτες προκειμένου να δυναμώσουν ακόμα περισσότερο την ομάδα τους.

Ωστόσο σύμφωνα με πηγές από την ΚΑΕ, ο Ολυμπιακός δεν θα κινηθεί - τουλάχιστον μέχρι στιγμής- για νέα προσθήκη. Οι Πειραιώτες θα μείνουν ως έχουν για την ώρα και θα προσπαθήσουν να ενσωματώσουν τους δύο νέους παίκτες όσο πιο γρήγορα γίνεται προκειμένου να πάρουν βοήθειες από αυτούς, αν και χωρίς αγώνες εκτός Ευρωλίγκας, το έργο αυτό γίνεται ακόμα πιο δύσκολο...