Ολυμπιακός: Μέχρι τέλους με λάθος τρόπο...

Η απόφαση του Ολυμπιακού να αποχωρήσει από τις ελληνικές διοργανώσεις μπορεί να ήταν επιβεβλημένη όμως ίσως τελικά να έγινε με λάθος τρόπο. 

Ολυμπιακός: Μέχρι τέλους με λάθος τρόπο...

Μια σεζόν γεμάτη σκαμπανεβάσματα θα είναι η φετινή για τον Ολυμπιακό που έχοντας ήδη παίξει τις έξι πρώτες αγωνιστικές στην Euroleague δείχνει να μην έχει βρει ακόμα το σωστό προσανατολισμό στο παρκέ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σοβαρό πρόβλημα στο παιχνίδι τους, ένα πρόβλημα που εκτός από τις άστοχες επιλογές παικτών, έχει να κάνει και με τον ρυθμό της ομάδας ο οποίος είναι ανύπαρκτος!

Ο Ολυμπιακός δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο και για αυτό δεν ευθύνονται μόνο οι παίκτες και ο προπονητής, αλλά και το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει δώσει αρκετά παιχνίδια φέτος. Την ώρα που οι αντίπαλοί του στην Ευρώπη αγωνίζονται δύο φορές την εβδομάδα και αποκτούν ομοιογένεια, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στο ΣΕΦ και κάνουν προπονήσεις.

Το μέχρι τέλους, ο αγώνας δηλαδή που ξεκίνησαν οι «ερυθρόλευκοι» ξαναγράφω ότι ήταν επιβεβλημένο. Όμως η μέχρι τώρα ιστορία μας δείχνει πως έχει γίνει με λάθος τρόπο.

Πριν η διοίκηση αποφασίσει να αποσύρει την ομάδα από το πρωτάθλημα και το κύπελλο, ίσως θα ήταν καλύτερα να είχε βρει μια εναλλακτική, όπως είναι παραδείγματος χάρη η Αδριατική Λίγκα.

Ο Ολυμπιακός έχει πληγωθεί αρκετά φέτος από την αγωνιστική του απραξία. Επιπλέον, φανταστείτε πόσο πιο εύκολη θα ήταν η ενσωμάτωση των Τέιλορ και Ριντ αν είχαν την ευκαιρία να μάθουν τα συστήματα της νέας τους ομάδας με αντιπάλους χαμηλότερης δυναμικότητας.

Ελπίζουμε όλοι να μη στοιχίσει στη «σούμα» η απόφαση για τον αγώνα κόντρα στην ΕΟΚ, τον ΕΣΑΚΕ και όσους υποστηρίζουν το «σύστημα» που κάνει κουμάντο στην Ελλάδα. Όμως η μέχρι τώρα πορεία, δυστυχώς δεν δικαιώνει τον τρόπο με τον οποίο ο Ολυμπιακός αποφάσισε να τους «πολεμήσει»...