EuroLeague: Να δώσει συνέχεια και με Μακάμπι ο Ολυμπιακός!

Στο ΣΕΦ υποδέχεται την Μακάμπι ο Ολυμπιακός για την 6η αγωνιστική της EuroLeague, με στόχο να διεκδικήσει τη δεύτερη σερί νίκη του στη διοργάνωση.

EuroLeague: Να δώσει συνέχεια και με Μακάμπι ο Ολυμπιακός!

Επτά αναμετρήσεις ολοκληρώνουν την πρώτη «διαβολοβδομάδα» και την 6η αγωνιστική της EuroLeague την Παρασκευή (1/11), με μόλις δύο ματς να ολοκληρώνονται την Πέμπτη (31/10).

Ολυμπιακός: Η ΤΣΣΚΑ έφυγε, η Μακάμπι έρχεται...

Στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μακάμπι (1/11, 21:30, LIVE στο fosonline.gr) του Γιάννη Σφαιρόπουλου και, προερχόμενος από το μεγάλο διπλό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ θέλει να συνεχίσει στο δρόμο των νικών.

Τα προβλήματα είναι αρκετά για τους «ερυθρόλευκους», αφού ο Παπανικολάου έχει τεθεί νοκ άουτ και οι Μιλουτίνοφ, Ρούμπιτ και Κουζμίνσκας είναι αμφίβολοι λόγω γαστρεντερίτιδας και θα κριθεί τελευταία στιγμή η συμμετοχή τους. Από αυτούς εξαρτάται μάλιστα το αν οι Ριντ και Ρότσεστι θα μπουν από απόψε στην ομάδα.

Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας, ρωσικό «εμφύλιο» θα έχουμε στην Πετρούπολη (19:00) ανάμεσα σε Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ, ενώ λίγο αργότερα (19:45) η Φενέρμπαχτσε φιλοξενεί την Ζαλγκίρις Κάουνας με στόχο να διπλασιάσει τις νίκες της στη διοργάνωση.

Στη Βαλένθια που ακόμα δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης δοκιμάζεται η έκπληξη της διοργάνωσης Βιλερμπάν (20:00), η οποία φιγουράρει στην 8η θέση, ενώ στο Μιλάνο κόντρα στην Ολύμπια η Μπαρτσελόνα θα επιχειρήσει να διατηρήσει το αήττητό της.

Τέλος, στις 22:00 η Μπασκόνια φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου στην Βιτόρια και η Ρεάλ Μαδρίτης θα επιχειρήσει να σκαρφαλώσει στη βαθμολογία κόντρα στην αδύναμη Άλμπα Βερολίνου.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της EuroLeague:

Πέμπτη 31/10
Ερυθρός Αστέρας - Χίμκι 90-78
Παναθηναϊκός - Αναντολού Εφές 86-70

Παρασκευή 1/11
19:00 Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Novasports 2 HD)
19:45 Φενέρμπαχτσε - Ζαλγκίρις Κάουνας (Novasports 3 HD)
20:00 Βαλένθια - Βιλερμπάν (Novasports 4 HD)
21:00 Ολύμπια Μιλάνο - Μπαρτσελόνα (Novasports 5 HD)
21:30 Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ (Novasports 1 HD)
22:00 Μπασκόνια - Μπάγερν Μονάχου (Novasports 4 HD)
22:00 Ρεάλ Μαδρίτης - Άλμπα Βερολίνου (Novasports 3 HD)