Από τι εξαρτάται η συμμετοχή των Ρότσεστι και Ριντ στο ματς Ολυμπιακός-Μακάμπι

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Ολυμπιακού αφού μετά τη μεγαλειώδη νίκη των «ερυθρόλευκων» επί της ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, τρεις παίκτες του (Κουζμίνσκας, Ρούμπιτ και Μιλουτίνοφ» έπαθαν γαστρεντερίτιδα και είναι αμφίβολοι για τον αυριανό (1/11) αγώνα με τη Μακάμπι στο ΣΕΦ. 

Από τι εξαρτάται η συμμετοχή των Ρότσεστι και Ριντ στο ματς Ολυμπιακός-Μακάμπι

Ο Κεστούτις Κεμζούρα δεν είχε πολύ χρόνο για να προετοιμάσει την ομάδα του για τον αγώνα με την αναγεννημένη φέτος Μακάμπι, αφού είμαστε σε «διαβολοβδομάδα» και οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται αύριο να διατηρήσουν το πρόσωπο που έδειξαν στη Μόσχα και να πάρουν τη νίκη μπροστά στο κοινό τους προκειμένου να δώσουν ακόμα μεγαλύτερη αξία στο χθεσινό «διπλό».

Σήμερα στο ΣΕΦ προπονήθηκαν για πρώτη φορά μαζί με την ομάδα τα δύο νέα αποκτήματα του Ολυμπιακού, Γουίλι Ριντ και Τέιλορ Ρότσεστι οι οποίοι αν και δεν αναμενόταν να κάνουν αύριο το ντεμπούτο τους, τελικά ίσως πάρουν μια θέση στη 12αδα.

Ολυμπιακός: Ποιά νούμερα θα φοράνε οι Ρότσεστι και Ριντ (pics)

Και αυτό επειδή οι Κουζμίνσκας, Ρούμπιτ και Μιλουτίνοφ πάσχουν από γαστρεντερίτιδα και η συμμετοχή τους στον αγώνα είναι αμφίβολη και θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Μέχρι σήμερα το πρωί είχε περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί ο Ρότσεστι ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του Μπόλντγουιν ο οποίος είναι φευγάτος από το λιμάνι του Πειραιά. Ωστόσο, η γαστρεντερίτιδα των Μιλουτίνοφ και Ρούμπιτ αλλάζει τα δεδομένα κι έτσι δεν αποκλείεται να δούμε στη δωδεκάδα τον Ριντ αφού ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να μείνει χωρίς σέντερ για αυτό τον αγώνα και μάλιστα κόντρα σε μια ομάδα που έχει αρκετή δύναμη κάτω από τα καλάθια (Χάντερ και Μπλακ).

Πολ: «Η νίκη στη Μόσχα μας έδωσε αυτοπεποίθηση»

Ως εκ τούτου θα περιμένου λιγάκι για να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι το πρωί οι τρεις παίκτες προκειμένου να έχουμε εικόνα για το ποιοι παίκτες θα αγωνιστούν κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.