Ολυμπιακός: Η ΤΣΣΚΑ έφυγε, η Μακάμπι έρχεται...

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί σήμερα στις 21.30 την Μακάμπι με στόχο να δώσει συνέχεια στον θρίαμβο της Μόσχας. 

Ολυμπιακός: Η ΤΣΣΚΑ έφυγε, η Μακάμπι έρχεται...

Ο Γουίλ Τσέρι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας έδειξε τις αμυντικές και τις οργανωτικές του αρετές. Ο Μπράντον Πολ πήρε επιτέλους το όπλο του και με τον Κέβιν Πάντερ ήταν οι πρώτοι σκόρερς αλλά και οι καλύτεροι παίκτες του Ολυμπιακού στο παρκέ. Ο Όγκουστιν Ρούμπιτ, έδωσε πολύτιμες βοήθειες στον Νίκολα Μιλουτίνοφ και ήταν από τους διακριθέντες του αγώνα.

Με λίγα λόγια, οι Αμερικάνοι που τις πρώτες αγωνιστικές δεν έδωσαν τις αναμενόμενες βοήθειες στην ομάδα, στη Μόσχα βγήκαν μπροστά, έβαλαν πλάτη και οδήγησαν τον Ολυμπιακό σε μια τεράστιας σημασίας νίκη.

Μόνο που για να επιβεβαιωθεί αυτό το «τεράστιας σημασίας» η ομάδα του Πειραιά καλείται απόψε στις 21.30 (Novasports HD1, Fosonline.gr) να πάρει τη νίκη μπροστά στο κοινό της κόντρα στην Μακάμπι τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου η οποία προχθές έκανε μια επιβλητική εμφάνιση στα δύο πρώτα δεκάλεπτα και νίκησε την πανίσχυρη, αλλά άφαντη φέτος Φενέρμπαχτσε!

Οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να δείξουν ότι βρίσκονται σε ανοδική τροχιά και να ξεπεράσουν ένα δύσκολο εμπόδιο, αφού η Μακάμπι είναι μια ομάδα με πολλούς και ταλαντούχους Αμερικάνους που μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάνει ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα θα πρέπει να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή προκειμένου να καταλήξει στη 12αδα που θα έχει στο ΣΕΦ, αφού μέχρι χθες το βράδυ ήταν αμφίβλη η συμμετοχή των Κουζμίνσκας, Ρούμπιτ και Μιλουτίνοφ. Ανάλογα με το πως θα είναι η κατάστασή τους, θα κριθεί και η συμμετοχή των νεοαποκτηθέντων Ρότσεστι και Ριντ.

Διαιτητές θα είναι ο Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ από την Ισπανία, Ματέι Μπολτάουζερ από τη Σλοβενία κι ο Σέρβος Ούρος Ομπρκνέζεβιτς.