Ερυθρός Αστέρας: Τέλος ο Τόμιτς, φήμες για Ολυμπιακό !

Παρελθόν από τον Ερυθρό Αστέρα αποτελεί ο Μίλαν Τόμιτς, αφού η διοίκηση της σερβικής ομάδας έκανε τελικά δεκτή την παραίτησή του.

Ερυθρός Αστέρας: Τέλος ο Τόμιτς, φήμες για Ολυμπιακό !

Ο Μίλαν Τόμιτς δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία του Ερυθρού Αστέρα, αφού οι δρόμοι πλευρών χωρίζουν μετά από περίπου 1,5 χρόνο συνεργασίας.

Kurir: «Παραιτήθηκε ο Μίλαν Τόμιτς από τον Ερυθρό Αστέρα»!

Ο 46χρονος τεχνικός είχε υποβάλλει την παραίτησή του μετά την ήττα από την Κρκα τη Δευτέρα (21/10), όμως εκείνη δεν έγινε δεκτή από τους Σέρβους.

Ερυθρός Αστέρας: Ανατροπή με Τόμιτς!

Την Τρίτη (22/10) ωστόσο οι δύο πλευρές συναντήθηκαν εκ νέου με τη διοίκηση του Αστέρα να κάνει τελικά δεκτό το αίτημα του Τόμιτς, ο οποίος πλέον αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας.

Ο διάδοχος και οι φήμες για Ολυμπιακό

Το κενό του Τόμιτς στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα είναι ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Άντριγια Γκαβρίλοβιτς. Αξίζει ακόμα να σημειωθεί ότι έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη (22/10) συνέντευξη Τύπου αναφορικά με θέματα που αφορούν τον σύλλογο.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν σενάρια από Σερβία και Ρωσία που εμπλέκουν Τόμιτς και Ολυμπιακό με αφορμή την αποχώρησή του από τον Αστέρα, ωστόσο η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ενημερώσει πως θα προχωρήσει μέχρι το τέλος της σεζόν με τον Κεστούτις Κεμζούρα.