Kurir: «Παραιτήθηκε ο Μίλαν Τόμιτς από τον Ερυθρό Αστέρα»!

Όπως έγινε γνωστό από την Kurir, ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα υπέβαλλε την παραίτηση του ύστερα από τρεις συνεχόμενες ήττες. 

Kurir: «Παραιτήθηκε ο Μίλαν Τόμιτς από τον Ερυθρό Αστέρα»!

Σύμφωνα με την «Kurir», ο Μίλαν Τόμιτς υπέβαλλε την παραίτηση του ως τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα, με τον πρόεδρο των «ερυθρόλευκων», Νεμπόισα Τσόβιτς να την απορρίπτει!

Όπως φαίνεται η τρίτη συνεχόμενη ήττα του Ερυθρού, αυτή την φορά από την Κρκα στο πλαίσιο της Αδριατικής Λίγκας σε ένα επεισοδιακό ματς, και ύστερα από αυτές με Μπούντουτσνοστ και Μακάμπι Τελ Αβίβ, έκαναν τον Σέρβο πρώην βοηθό προπονητή και πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να σκεφτεί πολύ σοβαρά την παραίτηση του, την οποία τελικά και υπέβαλε στον ιδιοκτήτη της σερβικής ομάδας.

Ερυθρός Αστέρας: Ανατροπή με Τόμιτς!

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες συναντήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (21/10) και συνομιλούσαν για πάνω από 3 ώρες, με τον Τσόβιτς να υπόσχεται αλλαγές στο ρόστερ την ερχόμενη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, πράγμα που δείχνει πως άλλαξε την γνώμη του Σέρβου τεχνικού.

Επιπλέον, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας του Βελιγραδίου, πρόκειται να δώσει συνέντευξη Τύπου την Τρίτη (22/10), στην οποία θα αποκαλυφθούν πολλές περισσότερες λεπτομέρειες.