Κεμζούρα: «Θέλω αλλαγές στο ρόστερ»

Ο Κεστούτις Κεμζούρα σχολίασε την εικόνα του Ολυμπιακού κόντρα στη Ζενίτ ενώ τόνισε πως θέλει αλλαγές στο ρόστερ.

Κεμζούρα: «Θέλω αλλαγές στο ρόστερ»

Ο Ολυμπιακός γνώρισε τη δεύτερη ήττα του στη φετινή EuroLeague. Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν στην παράταση από τη Ζενίτ με 77-68.

Τα highlights του Ολυμπιακός-Ζενίτ 68-77 (vid)

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο προπονητής των Πειραιωτών, Κεστούτις Κεμζούρα αναφέρθηκε στην εικόνα των παικτών του ενώ σε ερώτηση για το εάν τον ικανοποιεί το ρόστερ δήλωσε πως θα ήθελε κάποιες αλλαγές.

Ολυμπιακός: Έτσι, δεν πας πουθενά!

Συγκεκριμένα σχολίασε τα εξής: «Ήταν ένα δύσκολο ματς και το περιμέναμε. Ξεκινήσαμε καλά, έχοντας ένα προβάδισμα με 12-0. Το πρόβλημα άρχισε όταν κάναμε τις πρώτες αλλαγές. Χάσαμε τον ρυθμό μας. Τους αφήσαμε να βάλουν τρίποντα και εύκολα καλάθια, με αποτέλεσμα να πάρουν εκείνοι το προβάδισμα. Κάποιες φορές δεν μπορούμε να τρέξουμε το παιχνίδι μας όπως θέλουμε. Δεν κάναμε αυτά που κάναμε σωστά με τη Βαλένθια. Δεν ακολουθήσαμε το πλάνο μας. Δεν είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας. Ήμασταν στατικοί. Τους δώσαμε αρκετά ελεύθερα τρίποντα, δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα. Βελτιωθήκαμε κάπως στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά κάποιες φορές... κοιμηθήκαμε στην άμυνα όταν έκοβαν από την αδύναμη πλευρά. Χάσαμε και αρκετά ριμπάουντ. Πετύχαμε δύο μεγάλα σουτ, πήγαμε το ματς στη παράταξη, αλλά στον έξτρα χρόνο δεν κάναμε σωστά αυτά τα μικρά πράγματα που μπορούν να κάνουν την διαφορά και αυτό μας στοίχησε».

Ολυμπιακός - Ζενίτ 68-77: Το πάλεψε, «τα 'σπασε» και... έχασε στην παράταση

Ερωτηθείς για το αν τον ικανοποιεί το ρόστερ και για το αν θα ήθελε να κάνει κάποιες αλλαγές, ήταν ξεκάθαρος: «Ναι, θα ήθελα να έχω κάποιες αλλαγές στο ρόστερ, όπως και κάποιες προσθέσεις. Θα συναντηθώ με τους ιδιοκτήτες, και τους προέδρους, και πιστεύω πως θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Ακόμη δεν έχουμε μιλήσει».