Ολυμπιακός - Βαλένθια: Μη περιμένετε αλλαγές, θα δείτε την ομάδα του Μπλατ!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σε λίγες ώρες (21.30, 11/10) την Βαλένθια στο ΣΕΦ, στο πρώτο επίσημο φετινό εντός έδρας αγώνα του. 

Ολυμπιακός - Βαλένθια: Μη περιμένετε αλλαγές, θα δείτε την ομάδα του Μπλατ!

Οι παίκτες του Κεμζούρα θα προσπαθήσουν το βράδυ στις 21.30 να κάνουν μια νέα αρχή μετά το «στραπάτσο» που έπαθαν στη Λιόν από τη Βιλερμπάν την πρώτη αγωνιστική.

Μετά την απομάκρυνση του Ντέιβιντ Μπλατ από τον πάγκο, προπονητής της ομάδας είναι ο Κεστούτις Κεμζούρα. Τι προλαβαίνει όμως αλήθεια να αλλάξει ο Λιθουανός στις λίγες μέρες που είχε στη διάθεσή του;

Την απάντηση την έδωσε ο ίδιος στη Media Day του αγώνα: Σχεδόν τίποτα! Ο Κεμζούρα ήταν απόλυτα ειλικρινής στις δηλώσεις του και όπως χαρακτηριστικά είπε ο ίδιος στο αποψινό παιχνίδι ο κόσμος θα δει την ομάδα του Μπλατ με λίγη από τη... σάλτσα του Κεμζούρα.

Κεμζούρα: «Αύριο είναι το παιχνίδι της χρονιάς για μένα»

Οπότε όποιοι έχουν βλέψεις να δουν ένα νέο αγωνιστικό πρόσωπο, καλό θα είναι να είναι εγκρατείς. Ο Ολυμπιακός τουλάχιστον απόψε θα βαδίσει στα χνάρια που χάραξε ο Μπλατ. Οι όποιες αλλαγές παρατηρηθούν στο παιχνίδι θα χρειαστούν χρόνο και αυτόν η ομάδα δεν τον είχε στο διάστημα που μεσολάβησε από την απόλυση του Μπλατ μέχρι την αναμέτρηση με τη Βαλένθια!

Φυσικά και η απόλυση ίσως λειτουργήσει ως ηλεκτροσόκ στους παίκτες, όμως το πολύ - πολύ να δούμε κάποιους να παίζουν με μεγαλύτερη αυταπάρνηση.

Αν κάποιος περιμένει να δει τον Ολυμπιακό να μεταμορφώνεται σε Ουόριορς, θα μείνει με την ελπίδα!