Τα τρομερά ρόστερ των άλλων και το ευνοϊκό πρόγραμμα του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός παραδόθηκε αμαχητί στο «Astroballe», εκεί όπου η Βιλερμπάν ανέδειξε όλες τις αδυναμίες της ομάδας του Πειραιά. 

Τα τρομερά ρόστερ των άλλων και το ευνοϊκό πρόγραμμα του Ολυμπιακού

Ας μπούμε όμως στο θέμα μας από την αρχή, χωρίς να πλατειάσουμε για το τι συνέβη χθες στη Λιόν.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με ήττα την πιο περίεργη σεζόν των τελευταίων ετών. Περίεργη για πολλούς και διάφορους λόγους, όμως εμείς θα αναφέρουμε μόνο τους αγωνιστικούς. Οι ανταγωνιστές της ομάδας του Πειραιά έχουν ενισχυθεί πολύ περισσότερο από ότι οι «ερυθρόλευκοι» φέτος.

Tα highlights από το Βιλερμπάν - Ολυμπιακός

Ομάδες που στα χρόνια της κυριαρχίας του Ολυμπιακού έκαναν... τάματα για να μπουν στα play offs, πλέον έχουν ρόστερ που τρομάζουν. Αρκεί να δει κανείς αυτό της Μπαρτσελόνα η οποία ενισχύθηκε αρκετά, ή της Εφές η οποία διατήρησε το περσινό της ρόστερ που την έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.

Η Φενέρμπαχτσε η οποία έχει συνηθίσει πλέον να πρωταγωνιστεί πήρε τους Ντε Κολό και Ντέρικ Ουίλιαμς. Η Αρμάνι τον Σκόλα και τον Ροντρίγκεθ. Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς ότι με τέτοιες κινήσεις, η ψαλίδα ανοίγει πολύ επικίνδυνα για τις ομάδες που έμειναν πίσω στο μεταγραφικό παζάρι, ανάμεσά τους και ο Ολυμπιακός!

Έπεσε το... σήμα σε Ολυμπιακό και EuroLeague!

Για να επιστρέψουμε όμως στο θέμα μας, οι Πειραιώτες έχουν πολύ ευνοϊκό πρόγραμμα στο ξεκίνημά της. Βιλερμπάν, Βαλένθια και Ζενίτ είναι οι θεωρητικά πιο αδύναμες ομάδες της Euroleague.

Το ζητούμενο λοιπόν για τους παίκτες του Μπλατ ήταν να ξεκινήσουν με ένα τρία στα τρία προκειμένου να πάρουν τα παιχνίδια που είναι αν θέλετε στα... μέτρα τους! Όμως η εικόνα του Ολυμπιακού στη Λιόν ήταν αποκαρδιωτική.

Για μια ακόμα φορά οι παίκτες έχασαν με κάτω τα χέρια και κάπως έτσι πήγε περίπατο μια νίκη από αυτές που λέμε «σίγουρες». Για να καταλάβετε πόσο μπορεί να στοιχίσει αυτή η ήττα, ανατρέξτε στην περσινή σεζόν. Τότε που οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπήκαν στα Play offs εξαιτίας των ηττών από Νταρουσάφακα και Γκραν Κανάρια.

Βιλερμπάν-Ολυμπιακός: Φυσάει κόντρα...

Για τον λόγο αυτό θα έπρεπε ο σύλλογος του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας μας να κάνει τα πάντα ώστε να φύγει νικητής από τη Γαλλία. Και πέραν τούτου, ας... τρομάξουμε λίγο περισσότερο:

Αν η Βιλερμπάν έκανε τον Ολυμπιακό ότι ήθελε, τι θα συμβεί όταν στο παρκέ θα κατέβει η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα, η Φενέρμπαχτσε και η ΤΣΣΚΑ;