Έπεσε το... σήμα σε Ολυμπιακό και EuroLeague!

Σε ολόκληρη την διάρκεια του Βιλερμπάν - Ολυμπιακός δεν υπήρχε στατιστική κάλυψη του αγώνα, ενώ χάθηκε το τηλεοπτικό σήμα για περίπου τρία λεπτά!

Έπεσε το... σήμα σε Ολυμπιακό και EuroLeague!

Απροετοίμαστος παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του στην διοργάνωση κόντρα στην Βιλερμπάν, αλλά απροετοίμαστη παρουσιάστηκε και η EuroLeague! Έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου και εξέλιξης τα τελευταία χρόνια σε όλα τα επίπεδα, αλλά στο παιχνίδι των "ερυθρολεύκων" επί γαλλικού εδάφους ζήσαμε τραγικές καταστάσεις, απαράδεκτές για αυτό το επίπεδο.

Σε ολόκληρη την διάρκεια της αναμέτρησης Βιλερμπάν - Ολυμπιακός, δεν υπήρχε καμία απολύτως στατιστική κάλυψη, με αποτέλεσμα να δυσκολέψει την ζωή των δημοσιογράφων και των φιλάθλων. Και πες υπάρχει πρόβλημα, συμβαίνουν αυτά, η EuroLeague ούτε καν σκέφτηκε να ενημερώσει το κοινό στο διαδίκτυο ή τουλάχιστον να τοποθετούσε σε ανάρτηση το φύλλο αγώνα, είτε κατά την διάρκεια του ημιχρόνου (όπως έκαναν οι "ερυθρόλευκοι"), είτε μετά το τέλος της αναμέτρησης. Και όλα αυτά ενώ στο γήπεδο βρισκόταν ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργάνωσης, Τζόρντι Μπερτομέου.

Παράλληλα, στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, δεν υπήρχε τηλεοπτική κάλυψη για περίπου τρία λεπτά! Επανήλθε η εικόνα και είχαμε φτάσει στο 24', μη έχοντας καμία εικόνα από την εξέλιξη της αναμέτρησηw. Kαι δεν είναι μόνο αυτά. Υπήρχαν ματς που δεν έπαιζαν στο EuroLeague ΤV με τους χιλιάδες συνδρομητές, στατιστικά δεν λειτουργούσαν, ενώ είχαν μείνει ανενημέρωτα ακόμη και τα app στα κινητά τηλέφωνα. Και όλα αυτά ενώ είμαστε στο 2019 και όχι στο 1999. Πλήθος κόσμου εξέφρασε την δυσαρέστηση του, αλλά και τον εκνευρισμό του, για το χαμηλό επίπεδο προετοιμασίας των ανθρώπων της διοργάνωσης.