Βιλερμπάν - Ολυμπιακός: Αφετηρία στη Λυών για το πιο δύσκολο ταξίδι...

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει απόψε στις 21.45 (Novasports 1 HD, Fosonline.gr) το ταξίδι του στη φετινή Euroleague από τη Γαλλία και την πόλη της Λυών, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Βιλερμπάν. 

Βιλερμπάν - Ολυμπιακός: Αφετηρία στη Λυών για το πιο δύσκολο ταξίδι...

Οι παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ θα επιδιώξουν να μπουν με το δεξί στη διοργάνωση, απέναντι στην... σταχτοπούτα του θεσμού.

Η Βιλερμπάν είναι δεδομένο ότι στην πρώτη της «μάχη» στο επίπεδο της Euroleague θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να πάρει τη νίκη. Τόσο οι παίκτες όσο και το κοινό της πρωταθλήτριας Γαλλίας είναι ενθουσιασμένοι που η ομάδα θα αγωνιστεί απέναντι στους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης και θα επιδιώξουν να κάνουν τη ζωή των παικτών του Μπλατ δύσκολη.

Ολυμπιακός: H προπόνηση στην έδρα της Βιλερμπάν (pics)

Οι Γάλλοι αντιμετωπίζουν με σεβασμό τον Ολυμπιακό, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του προπονητή τους, Ζβέζνταν Μίτροβιτς, ο οποίος εκτός από την ομάδα του Πειραιά εξήρε προσωπικά και τον προπονητή των Πειραιωτών, Ντέιβιντ Μπλατ.

Το στοίχημα για τον Ολυμπιακό απόψε είναι να εμφανιστεί η ομάδα έτοιμη, αφού οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει λίγες προπονήσεις μαζί σαν ομάδα λόγω του Παγκόσμιου Κυπέλλου της Κίνας, αλλά και κάποιων τραυματισμών που τους ταλαιπώρησαν τον Σεπτέμβριο (Μπάλνγουιν και Βεζένκοφ).

Ολυμπιακός: Το αφιέρωμα της Euroleague με τους Μπλατ και Σπανούλη να ξεχωρίζουν (vid)

Βάσει των παραπάνω, καταλαβαίνει κανείς εύκολα ότι το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν θα είναι για τους παίκτες του Μπλατ, οι οποίοι θεωρούνται φαβορί για την αναμέτρησης, όμως θα πρέπει αυτό να το αποδείξουν και στο παρκέ...