Μίτροβιτς για Μπλατ: «Τιμή μας να φιλοξενήσουμε έναν από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο»

Στο περιθώριο των δηλώσεών του για τον αγώνα της Βιλερμπάν με τον Ολυμπιακό, ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς τόνισε πως είναι τιμή για την ομάδα του να φιλοξενήσει τον Ντέιβιντ Μπλατ που είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο.

 Μίτροβιτς για Μπλατ: «Τιμή μας να φιλοξενήσουμε έναν από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο»

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη Βιλερμπάν στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής της Euroleague (4/10, 21:45) στη Γαλλία και ο προπονητής της ΑΣΒΕΛ Ζβέζνταν Μίτροβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για τους «ερυθρόλευκους» όσο και για τον Ντείβιντ Μπλατ.

Συγκεκριμένα ο κόουτς της γαλλικής ομάδας δήλωσε πως περιμένει πως και πως τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ενώ για τον Ντέιβιντ Μπλατ δήλωσε περήφανος που θα τον φιλοξενήσει η ομάδα του γιατί είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μίτροβιτς:

«Το καλό από την αρχή της σεζόν είναι ο τρόπος, με τον οποίο έχουν δουλέψει οι παίκτες στην προπόνηση. Είναι ο μόνο τρόπος για να συμμετέχουμε στη διοργάνωση και για να καλύψουμε την έλλειψη εμπειρίας που έχουμε. Όσον αφορά στο ματς με τον Ολυμπιακό, πρώτα απ’ όλα είμαι υπερήφανος που θα φιλοξενήσουμε τον Ντέιβιντ Μπλατ, έναν από τους καλύτερους προπονητές του κόσμου. Θα είναι μία μεγάλη ημέρα για εμάς, για την ομάδα. Στο παρκέ, θα πρέπει να δώσουμε έξτρα προσπάθεια, για να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Σας το λέω ειλικρινά, ως προπονητής, κάθε νίκη στην Ευρωλίγκα είναι σαν ένα μικρό… τρόπαιο!»

Από την πλευρά του ο Έντουιν Τζάκσον δήλωσε:

«Θα είναι το πρώτο παιχνίδι της Ευρωλίγκας, ύστερα από πολύ καιρό για την ομάδα και γι’ αυτό όλοι θα δώσουν πάνω από το 100% τους. Σίγουρα, εμείς είμαστε οι… μικροί της διοργάνωσης, αλλά θα πρέπει να αποδείξουμε πως δεν… κλέψαμε το εισιτήριο. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ, θα πρέπει να απολαύσουμε αυτή την ειδική στιγμή, αλλά από την άλλη δεν μπορούμε να προσεγγίσουμε το παιχνίδι ως… θύματα. Θα πρέπει να χτίσουμε πάνω στις τρεις νίκες που ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα Γαλλίας και να ξεκινήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα στην Ευρωλίγκα».