Ολυμπιακός: Το αφιέρωμα της Euroleague με τους Μπλατ και Σπανούλη να ξεχωρίζουν (vid)

Η Euroleague ξεκινάει σήμερα (3/10) και μας «ζεσταίνει» με ένα αφιέρωμα στον Ολυμπιακό και τους Βασίλη Σπανούλη και Ντέιβιντ Μπλατ να ξεχωρίζουν. 

Ολυμπιακός: Το αφιέρωμα της Euroleague με τους Μπλατ και Σπανούλη να ξεχωρίζουν (vid)

Η Euroleague κάνει τα αποκαλυπτήρια της την Πέμπτη (3/10) και είπε να μας «ζεστάνει» με ένα preview της ομάδας του Ολυμπιακού.

Στο video της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μπάσκετ μιλάει ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Ντέιβιντ Μπλατ και τονίζει πως:

«Πρέπει να βρούμε τρόπους να αναπτύξουμε τις ατομικές ικανότητες του κάθε παίκτη και να τις συνδυάσουμε με τις ανάγκες και τους στόχους της ομάδας».

Από τη μεριά του αρχηγός της ομάδας του Πειραιά Βασίλης Σπανούλης δηλώνει για τον Μπλατ:

«Όλοι γνωρίζουν τον κόουτς Μπλατ. Διαθέτει τη δική του φιλοσοφία και έχει σπουδαία σχέση με τους παίκτες. Θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε τις εντολές του».

Από τους νέους της ομάδας ξεχωρίζει ο Μπράντον Πολ ο οποίος αναφέρει:

«Λατρεύω το παιχνίδι, τα ταξίδια, αλλά και να γνωρίζω νέους ανθρώπους. Τα βάζεις αυτά τα τρία μαζί και οι σχέσεις που φτιάχνεις κάνουν τα πάντα να αξίζουν. Οι φιλίες που κάνω μένουν σε κάθε ομάδα που αγωνίζομαι. Είναι σπουδαίο να διατηρώ αυτές τις φιλίες και εκτός του μπάσκετ, όποτε επιστρέφω στις πόλεις που έπαιξα».

Τέλος το video αφιέρωμα της Euroleague ολοκληρώνει ο Ίθαν Χαπ που αναφέρεται στο τηλεφώνημα που τον έκανε να «πιάσει λιμάνι»:

«Ο κόουτς μου τηλεφώνησε και είχαμε μία κουβέντα. Του είπα από το τηλέφωνο ότι νιώθω ενθουσιασμένος να μάθω μπάσκετ από αυτόν. Η καριέρα μου θα πάει μπροστά βλέποντας τι κάνει κάθε μέρα στο γήπεδο».

Δείτε το preview της Euroleague για τον Ολυμπιακό: