Αταμάν: «Αν κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα θα πάμε στην Ίμπιζα»

Ο Βασίλιε Μίσιτς και ο Εργκίν Αταμάν χαρακτήρισαν τον ημιτελικό με την Φενέρμπαχτσε ως το παιχνίδι για το οποίο παλεύει μια ομάδα όλη τη σεζόν.

Αταμάν: «Αν κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα θα πάμε στην Ίμπιζα»

Ο Έργκιν Αταμάν και ο Βασίλιε Μίσιτς μίλησαν στην συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκαν στον ημιτελικό με την Φενέρμπαχτσε. Ο προπονητής της Εφές υποσχέθηκε ότι η ομάδα του αν πάρει το κύπελλο θα πάει στην Ίμπιζα να το πανηγυρίσει!

Για την επιστροφή του σε Final Four και αν παίζει ρόλο η εμπειρία: «Όταν έχεις δίπλα σου τέτοιους προπονητές νιώθεις σπουδαίος και καταλαβαίνεις τι είναι Φάιναλ Φορ. Βλέπω τον Ομπράντοβιτς 6 χρόνια στην Τουρκία και είμαι συνηθισμένος. Είμαι χαρούμενος που αποτελώ μέρος της γιορτής. Εκπροσωπούμε την Τουρκία σε Φάιναλ Φορ και είμαι περήφανος γι αυτό. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Για το τι ξεχωριστό θα κάνει αν πάρει την Euroleague: «Την Δευτέρα θα το πανηγυρίσουμε στην Ίμπιζα και μετά θα επιστρέψουμε στην Τουρκία για να παίξουμε για το πρωτάθλημα».

Μίσιτς:«Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση»

Για την αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε: «Πέρυσι χάσαμε από την Φενέρ. Καταλάβαμε πόσο δύσκολο είναι να παίζεις για 40 λεπτά κόντρα στην Φενέρ. Με τον Ντίξον ξέφυγε στο τρίτο δεκάλεπτο. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Η Φενέρ έχει κάποιες απώλειες, αλλά είναι πολύ ποιοτική».

Για τα 6 προηγούμενα παιχνίδια με την Φενέρμπαχτσε: «Αυτά τα 6 προηγούμενα παιχνίδια δεν θα επηρεάσουν τον ημιτελικό. Πρέπει να θυσιαστούμε για κάθε μπάλα και να παλέψουμε γι αυτή. Έχουμε δείξει και οι δύο ομάδες πως μπορούμε να διαχειριστούμε κάθε είδους αγώνα».

Εν συνεχεία τόνισε: «Πολλοί με ρωτούσαν γιατί πήγα στην Εφές. Από την πρώτη στιγμή ήμουν σίγουρος για την ποιότητα αυτής της ομάδας. Τα πήγαμε πολύ καλά στην κανονική διάρκεια και τώρα είμαστε εδώ».