Η ώρα της αντίδρασης

Ο Ολυμπιακός ψάχνει στο Μαυροβούνιο τη νίκη που θα επαναφέρει την ψυχολογία της ομάδας στα επιθυμητά επίπεδα. 

Η ώρα της αντίδρασης

Την πιο κρίσιμη καμπή της σύγχρονης ιστορίας του βιώνει ο Ολυμπιακός, που εδώ και ένα μήνα αδυνατεί να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο και στην Euroleague πάει από ήττα σε ήττα.

Αρνητικά ρεκόρ, ψυχολογία στα... πατώματα και μια ομάδα που έχει χάσει τα βασικά της στοιχεία τα οποία την έκαναν να ξεχωρίζει τη δεκαετία που διανύουμε. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ έχει εξοικειωθεί με την ήττα. Αυτό μάλιστα είναι ένα στοιχείο που θα πρέπει να προβληματίσει άπαντες στο λιμάνι του Πειραιά, αφού είναι ξεκάθαρο ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν χάσει την αγωνιστική τους ταυτότητα.

Ο αγώνας με την Μπούντουτσνοστ κάτω από άλλες συνθήκες θα ήταν σχεδόν αδιάφορος για τους φίλους της ομάδας, όμως οι τελευταίες κακές εμφανίσεις κάνουν τη νίκη επιτακτική και γεμίζουν με αγωνία τους φίλους της ομάδας για ένα παιχνίδι που στο ξεκίνημα της σεζόν ήταν σημειωμένο δίπλα στη λέξη «αγγαρεία».

Οι παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ ψάχνουν αντίδραση κόντρα στους Μαυροβούνιους τόσο για να ανεβάσουν την ψυχολογία τους, όσο και για να βελτιώσουν τη θέση τους στην τελική κατάταξη.

Για αυτό αύριο απαιτείται σοβαρότητα, πειθαρχία και επαγγελματισμός. Ο Ολυμπιακός πρέπει να επιστρέψει νικητής από την έδρα της Μπούντουτσνοστ. Ότι μπορεί είναι σίγουρο. Όμως θα πρέπει να το αποδείξει κιόλας...