Ο Μπριάντε Ουέμπερ πόσταρε στο Instagram για τον Ολυμπιακό

Ο εκλεκτός του Ντέιβιντ Μπλατ για τη θέση του γκαρντ, Μπριάντε Γουέμπερ είναι έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του και το δείχνει...

Ο Μπριάντε Ουέμπερ πόσταρε στο Instagram για τον Ολυμπιακό

Ο πρώην πλέον NBAer δεν ανέφερε στην ανάρτησή του στο Instagram τον Ολυμπιακό, ωστόσο άφησε να εννοηθεί ότι είναι πανέτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του.

Ο γκαρντ που αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας στη χώρα μας έβαλε το hastag #newbeggining να συνοδεύσει την φωτογραφία του η οποία δείχνει σαν να είναι αποχαιρετιστήρια στους Σιου Φολς Σκάι Φορς.

Δείτε το ποστ του Γουέμπερ:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

?? Glee ? Happy Black History Month #NewBeginning #BriFense

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Briante "Deuce" Weber (@sir_deuce2) στις

Ποιος είναι ο Μπριάντε Γουέμπερ

Όπως σας έχει ενημερώσει από το βράδυ της Δευτέρας 4/2 το fosonline.gr, ο Ουέμπερ είναι ένας πολύ γρήγορος γκαρντ, ο οποίος είναι εξαιρετικός στα κλεψίματα και δημιουργικός για τους συμπαίκτες του. Είναι ύψους 1,88 μ. και παίζει με πολύ πάθος, ενώ δύσκολα κάνει λάθη.

Όσον αφορά στο σκοράρισμα μπορεί να μην είναι το πιο δυνατό του σημείο, αλλά βελτιώνεται συνεχώς και μπορεί να αποδειχθεί πολύ αποτελεσματικός. Ο Ουέμπερ από τα κολεγιακά του χρόνια ήταν γνωστός για τις αμυντικές του αρετές, ενώ επί τρία σερί χρόνια ήταν κορυφαίος αμυντικός της χρονιάς στην περιφέρεια του και το 2014 ήταν ο κορυφαίος στο NCAA στα κλεψίματα.