Παίρνει Ουέμπερ ο Ολυμπιακός (vid)

Ο 26χρονος πόιντ γκαρντ είναι ο εκλεκτός του Ντέιβιντ Μπλατ για την ενίσχυση του ρόστερ σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα.

Παίρνει Ουέμπερ ο Ολυμπιακός (vid)

Εδώ και αρκετό καιρό ο Ολυμπιακός βρισκόταν σε αναζήτηση παίκτη προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ του σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα. Αυτός φαίνεται πως βρέθηκε στο πρόσωπο του Μπριάντε Ουέμπερ για τον οποίο έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία τις τελευταίες ώρες πως είναι ο εκλεκτός του Ντέιβιντ Μπλατ.

Πρόκειται για τον 26χρονο πόιντ γκαρντ για τον οποίο υπάρχουν φήμες πως έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Αν κάτι τέτοιο επαληθευτεί τότε ο Ουέμπερ θα περάσει για πρώτη φορά τον Ατλαντικό προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα μέχρι το τέλος της εβδομάδας για να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Ο Ουέμπερ είναι ένας πολύ γρήγορος γκαρντ, ο οποίος είναι εξαιρετικός στα κλεψίματα και δημιουργικός για τους συμπαίκτες του. Είναι ύψους 1,88 μ. και παίζει με πολύ πάθος, ενώ δύσκολα κάνει λάθη.

Όσον αφορά στο σκοράρισμα μπορεί να μην είναι το πιο δυνατό του σημείο, αλλά βελτιώνεται συνεχώς και μπορεί να αποδειχθεί πολύ αποτελεσματικός. Ο Ουέμπερ από τα κολεγιακά του χρόνια ήταν γνωστός για τις αμυντικές του αρετές, ενώ επί τρία σερί χρόνια ήταν κορυφαίος αμυντικός της χρονιάς στην περιφέρεια του και το 2014 ήταν ο κορυφαίος στο NCAA στα κλεψίματα.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του επιβεβαίωσε ότι είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει την ομάδα του Πειραιά. Δεν επιβεβαιώνει ότι έχουν πέσει οι υπογραφές στα συμβόλαια, αλλά ότι ο Ουέμπερ ενδιαφέρει.