Το παλεύει για Παναθηναϊκό ο Αγραβάνης - Δύσκολα θα παίξει ο Τίμα

Ο Δημήτρης Αγραβάνης επέστρεψε στις προπονήσεις και θα το παλέψει να δώσει το "παρών" κόντρα στον Παναθηναϊκό. Δύσκολα θα προλάβει το ματς ο Γιάνις Τίμα, που έχει ακόμη ενοχλήσεις στα δάχτυλα.  

Το παλεύει για Παναθηναϊκό ο Αγραβάνης - Δύσκολα θα παίξει ο Τίμα

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής της EuroLeague. Την Παρασκευή (4/1) το βράδυ (21:00), οι Πειραιώτες θα υποδεχτούν στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό, έχοντας στόχο να σημειώσουν την πρώτη τους νίκη μέσα στο 2019, παίρνοντας παράλληλα και ρεβάνς για τις δύο περασμένες ήττες στο ΟΑΚΑ από τους "πράσινους"

Ο Δημήτρης Αγραβάνης έλαβε μέρος στην σημερινή προπόνηση, παρόλα αυτά η συμμετοχή του κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν είναι δεδομένη. Υπενθυμίζεται πως ο πάουερ-φόργουορντ του Ολυμπιακού είχε μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης τις τελευταίες 20 μέρες περίπου, καθώς είχε επιβαρύνει το μη χειρουργημένο πόδι του, το οποίο μάζεψε υγρό ανάμεσα στον τετρακέφαλο και τον προσαγωγό.

Εκτός προπονήσεων παραμένει ο Γιάνις Τίμα, ο οποίος έχασε και το περασμένο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη. Ο Λετονός φόργουορντ, πριν λίγες μέρες τραυματίστηκε στα δύο κεντρικά δάχτυλα του αριστερού του χεριού και υπέστη μια ελαφριά κάκωση. Οι ενοχλήσεις παραμένουν και δύσκολα θα προλάβει να δώσει το "παρών" κόντρα στους "πράσινους".