Ευρωλίγκα: Ωραίες οι πρωτάρες! Νίκη για Εφές - «Διπλό» το Μιλάνο - Η Βίρτους κέρδισε τη Ρεάλ (hls)
Νίκες για Χάποελ Τελ Αβίβ και Ντουμπάι - Κέρδισε η Εφές - «Διπλό» η Ολίμπια Μιλάνο - Η Βίρτους νίκησε τη Ρεάλ

Τζάμπολ στη νέα Ευρωλίγκα και η Χάποελ Τελ Αβίβ με το ...καλησπέρα έδειξε τις διαθέσεις της, κερδίζοντας στη Σόφια με 103-87 τη Μπαρτσελόνα! Κορυφαίοι για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη οι Μπλέικνι (20π.), Μίσιτς (18π.) και Οτούρου (18π.). Από τους Καταλανούς, ο Κλάιμπερν είχε 23π.
Με το δεξί και η επίσης πρωτάρα στην Ευρωλίγκα, Ντουμπάι που κέρδισε στο σπίτι της με 89-76 την Παρτιζάν! Πρωταγωνιστές για την ομάδα του Γιούριτσα Γκόλεματς οι Μπέρτανς (20π.) και Μούσα (19π.). Για τους Σέρβους 13π. είχε ο Ταϊρίκ Τζόουνς.
Η Εφές ως γηπεδούχος στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου, επικράτησε της Μακάμπι με 85-78. Λόιντ (16π.) και Σμιτς (16π.) πρώτοι σκόρερ των Τούρκων. Για τους Ισραηλινούς, από 15π. είχαν Χόαρντ και Σόρκιν.
Η Ολίμπια Μιλάνο μπήκε με νίκη, κερδίζοντας στο Βελιγράδι με 92-82 τον Ερυθρό Αστέρα! ΛεΝτέι (21π.) και Σιλντς (13π.) κορυφαίοι των Ιταλών. Για τους Σέρβους ξεχώρισαν Ενβόρα (19π.) και Κάρτερ (16π.).
Στη Μπολόνια, η Βίρτους επιβλήθηκε της Ρεάλ με 74-68! Έντουαρντς (14π.) και Νιάνγκ (12π.) πρώτοι σκόρερ των Ιταλών. Για τους Μαδριλένους καλύτεροι Χεζόνια (14π.) και Ντεκ (12π.).