Τουπάν: «Η άμυνα θα είναι το κλειδί απέναντι στην Εφές»

Ο Αξέλ Τουπάν θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στην EuroLeague στο παιχνίδι κόντρα στην Εφές και στις δηλώσεις του τόνισε πως η άμυνα θα είναι το «κλειδί».

Τουπάν: «Η άμυνα θα είναι το κλειδί απέναντι στην Εφές»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη κάμερα της NOVA:

Για την κατάσταση του: «Ταλαιπωρήθηκα, αλλά είμαι πλέον σε καλή κατάσταση. Προπονήθηκα τις τελευταίες μέρες, έπαιξα λίγο στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος και θα παίξω κανονικά».

Για το τι θα παίξει σημαντικότερο ρόλο: «Η άμυνα θα είναι το κλειδί. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με μεγάλο επιθετικό ταλέντο, συνεπώς πρέπει να είμαστε πολύ επιθετικοί στην άμυνα μας για να τους σταματήσουμε».

Για το αν οι Μπομπουά και Μίτσιτς είναι οι κυριότεροι κίνδυνοι: «Ναι, πιθανότατα αυτοί είναι οι δύο που πρέπει να σταματήσουμε. Ο Μίτσιτς είναι αυτός που ελέγχει τον ρυθμό και οργανώνει την υπόλοιπη ομάδα. Σίγουρα πάντως αυτοί οι δύο είναι οι πιο σημαντικοί παίκτες της περιφέρειας της Εφές».

Για τους ψηλούς: «Ότι ισχύει για τους κοντούς, ισχύει και για τους ψηλούς. Ο Ντάνστον είναι πολύ ικανός, ο Πλάις είναι 2.17 και πού επικίνδυνος, ο Μοερμάν σουτάρει πολύ καλά φέτος».

Για τα πράγματα που πρέπει να βελτιώσει σε σχέση με το παιχνίδι με την Ζάλγκιρις:
«Κυρίως τα λάθη. Κάναμε πολλά λάθη στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα και δεν πρέπει να τα επαναλάβουμε».

Το μήνυμα που θέλει στα στείλει στον κόσμο: «Θέλω να δω ένα γεμάτο γήπεδο, όπως ήταν απέναντι στη Φενέρμπαχτσε και τη Ρεάλ. Ξέρω ότι το παιχνίδι με τη Μίλαν είναι σημαντικό για την ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά και για εμάς είναι εξίσου σημαντικό παιχνίδι».