Βεζένκοφ: «Ο ΛεΝτέι είναι... πυραυλοκίνητος» - ΛεΝτέι: «Δεν ξέρω πως το έκανα»

Ο ένας ξέρει, ο άλλος απλά έδωσε μια απίθανη παράσταση χθες στο ΣΕΦ με 28 πόντους και οκτώ ριμπάουντ.

Βεζένκοφ: «Ο ΛεΝτέι είναι... πυραυλοκίνητος» - ΛεΝτέι: «Δεν ξέρω πως το έκανα»

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ ξέρει πως έκανε ότι έκανε ο Ζακ ΛεΝτέι. Ο Αμερικανός πάλι, όχι. «Είναι πυραυλοκίνητος», είπε για τον ΛεΝτέι, ο Βεζένκοφ μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με τη Μπουντούτσνοστ με τον πρώτο απλά να λέει «Δεν ξέρω πως το έκανα».

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova ο Βεζένκοφ:

«Όταν κερδίζεις είσαι καλή ομάδα, όταν χάνεις κάποιος φταίει. Η σεζόν είναι μεγάλη. Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Όλα καλά, συνεχίζουμε στο στόχο μας. Είμαστε 6 νέοι παίκτες, όσο περνούσε ο καιρός ήταν καλύτερα και με την πάροδο του χρόνου θα είναι ακόμα καλύτερα. Είχαμε 26 ασίστ και ο στόχος μα είναι να παίζουμε ακόμα καλύτερα.

Με κάποιους βρίσκεσαι λίγο καλύτερα, με κάποιους το ψάχνεις, αλλά όλοι προσπαθούμε να έχουμε καλύτερη συνεργασία. Θέλουμε να τρέχουμε, να δίνουμε την ασίστ, αλλά και η άμυνα παίζει ρόλο. Μας είπε ο κόουτς ότι αν τους κρατήσουμε κάτω από τους 70 δεν θα έχουμε πρόβλημα. Έπρεπε να κρατήσουμε χαμηλά την Μπουντούτσνοστ.

Ο ΛεΝτέι είναι... πυραυλοκίνητος! Είναι πολύ καλό παιδί με αυτοπεποίθηση. Είναι ένας μοντέρνος φόργουορντ. Πρέπει να έχουμε κοντή μνήμη. Πρέπει να ξεχνάμε και τα καλά και τα άσχημα. Οι βλέψεις είναι υψηλές στον Ολυμπιακό και πρέπει πάντα να είμαστε έτοιμοι».

Ο Ζακ ΛεΝτέι, από την πλευρά του δήλωσε: «Δεν ξέρω πώς το έκανα. Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα. Οι συμπαίκτες μου με στηρίζουν και με βοηθούν. Είναι μια πολύ καλή νίκη για εμάς και κερδίζουμε έδαφος με τη νίκη αυτή»