Το τρομερό σόου του MVP ΛεΝτέι στο ΣΕΦ (vid)

Παρακολουθήστε τα highlights με την τρομερή εμφάνιση του MVP Ζακ ΛεΝτέι κόντρα στη Μπούντουτσνοστ, τελειώνοντας το ματς έχοντας 28 πόντους. 

Το τρομερό σόου του MVP ΛεΝτέι στο ΣΕΦ (vid)

Ο Ζακ ΛεΝτέι ήταν ο μεγάλος MVP της αναμέτρησης κόντρα στη Μπούντουτσνοστ, καθώς πραγματοποίησε συγκλονιστική εμφάνιση. Ο Αμερικανός σέντερ έγραψε ιστορία, καθώς μέτρησε "42" στο σύστημα αξιολόγησης, τον μεγαλύτερο βαθμό που έχει ποτέ παίκτης του Ολυμπιακού στη EuroLeague.

Ο Ζακ ΛεΝτέι ολοκλήρωσε το παιχνίδι σημειώνοντας 28 πόντους (7/8 δίποντα, 2/3 τρίποντα), σημειώνοντας πόντους τόσο στο ανοιχτό γήπεδο, όσο και από την περιφέρεια, βρίσκοντας τρομερό ρυθμό στην επίθεση στη τρίτη περίοδο. Σε εκείνο το διάστημα πέτυχε 11 σερί πόντους και με αυτόν τον τρόπο "σκότωσε" τους Μαυροβούνιους, οι οποίοι και... παραδόθηκαν στην τελευταία περίοδο.

Σε όλα προσθέστε 8 κερδισμένα φάουλ, 8 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1 ασίστ, σε περίπου 21 λεπτά συμμετοχής, βγάζοντας αστείρευτη ενέργεια και στις δύο πλευρές του παρκέ. Όλα αυτά ήταν υπέρ αρκετά για να γνωρίσει την απόλυτη αποθέωση από τους φιλάθλους στο ΣΕΦ.