Ντέρμπι στο ΣΕΦ και μάχες «ουραγών» στην Euroleague (Πρόγραμμα, βαθμολογία)

Όλες οι αποψινές αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής της Euroleague. 

Ντέρμπι στο ΣΕΦ και μάχες «ουραγών» στην Euroleague (Πρόγραμμα, βαθμολογία)

Με τον αγώνα της Νταρουσάφακα με την Αρμάνι στην Τουρκία (19.15 Novasports 1HD) ανοίγει η «αυλαία» της 7ης αγωνιστικής της Euroleague.

Οι Τούρκοι που φιγουράρουν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας (1-5) θα προσπαθήσουν να ανακόψουν την ξέφρενη φετινή πορεία των Ιταλών που είναι στο 4-2.

Στις 20:00 η Μπούντουντνοστ θα υποδεχθεί τη Μπασκόνια (Novasports 3HD). Η νεοφώτιστη ομάδα του Μαυβροβουνίου δεν έχει γευθεί ακόμα τη χαρά της νίκης, κάτι που θα προσπαθήσει να κάνει απέναντι στην ομάδα της Βιτόρια που δεν έχει κάνει καλή εκκίνηση φέτος και βρίσκεται στο 2-4.

Στις 21:00 (Novasports 2 HD) αναμένεται να ξεκινήσει η σπουδαία αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από δύο εκτός έδρας ήττες και είναι στη 10η θέση με ρεκόρ 3-3, ενώ η Φενέρ είναι στην τρίτη με 5-1.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης - Χίμκι στις 22:00 Novasports 1HD). Οι πρωταθλητές Ευρώπης είναι στην πρώτη θέση με την ΤΣΣΚΑ (6-0) ενώ η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στη 12η με ρεκόρ 1-5.

Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου

19:30 Αναντολού Εφές - Παναθηναϊκός

20:00 Ζαλγκίρις Κάουνας - Μπαρτσελόνα

21:30 Μπάγερν Μονάχου - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

22:00 Γκραν Κανάρια - Μακάμπι Τελ Αβίβ

Η βαθμολογία της Euroleague: