Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Επιστρέφει σπίτι του, να επιστρέψει και στις νίκες...

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ σε έναν αγώνα που θα ήθελε να κερδίσει για πολλούς λόγους.

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Επιστρέφει σπίτι του, να επιστρέψει και στις νίκες...

Οι Πειραιώτες προέρχονται από δύο σερί εκτός έδρας ήττες στην Euroleague και σήμερα (15/11) επιστρέφουν στο σπίτι τους με σκοπό να γευθούν και πάλι τη χαρά της νίκης.

Από την πλευρά τους και οι παίκτες του Ομπράντοβιτς προέρχονται από εκτός έδρας νίκη στη Βιτόρια, εκεί όπου επικράτησαν της Μπασκόνια και στο ΣΕΦ θα θελήσουν να διευρύνουν το σερί τους στο 6-1 και να διατηρηθούν στην τρίτη θέση πίσω από τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Οι παίκτες του Μπλατ από την πλευρά τους έχουν μείνει στη δέκατη θέση και αν και ακόμα είναι αρχή και ο δρόμος είναι μακρύς, άπαντες γνωρίζουν ότι η επιστροφή στις νίκες είναι επιτακτική ανάγκη προκειμένου το ταμείο στο τέλος να είναι όσο περισσότερο «γεμάτο» γίνεται.

Διαβάστε εδώ την ιστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων

Ο κόουτς του Ολυμπιακού στη χθεσινή (14/11) συνέντευξη Τύπου είπε ότι η επιστροφή του Στρέλνιεκς στη δωδεκάδα θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, τονίζοντας παράλληλα ότι ο Λετονός είχε λείψει από την ομάδα του στα προηγούμενα παιχνίδια. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού εκτός του ότι μπορεί να αποδειχθεί κομβικός στο παιχνίδι της ομάδας όταν ο Ολυμπιακός «εγκλωβίζεται» επιθετικά, έχει και καλές αναμνήσεις από τους Τούρκους, αφού στο τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων είχε κάνει «όργια» μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη.

Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού σημείωσαν από 19 πόντους όμως το φοβερότερο όλων είναι ότι είχαν τα ίδια στατιστικά: 50% στα δίποντα και 100% σε τρίποντα και βολές, με τον Λετονό να έχει 2/4, 4/4 και 3/3 και τον αρχηγό του Ολυμπιακού 3/6, 3/3 και 4/4.

Η παρουσία των γκαρντ λοιπόν ίσως είναι και το κλειδί για τη νίκη στο αποψινό ματς του Ολυμπιακού με τη Φενέρ, όμως οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει πρώτα να βρουν τον τρόπο να περιορίσουν τους αντιπάλους τους και μέσα στη ρακέτα, αφού η Φενέρ διαθέτει πολύ ποιοτική φροντ λάιν.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 2 HD). Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι