Ολυμπιακός: Μια γροθιά για την πρόκριση στο φάιναλ φορ!

Ο Ολυμπιακός δεν φοβάται τη Μπαρτσελόνα, μπορεί την πρόκριση στο φάιναλ φορ 

Ολυμπιακός: Μια γροθιά για την πρόκριση στο φάιναλ φορ!

Ο Αϊζάια Κάνααν ετοιμάζεται να πάρει το …όπλο του γράφαμε τις προάλλες και ο Αμερικανός μάς δικαίωσε. O «Ησαΐας» του Θρύλου ήταν συγκλονιστικός στην παράταση του αγώνα με τη Φενέρ και αποτέλεσε τον άνθρωπο που «εκτέλεσε» τους Τούρκους. Ο Κάνααν …ξύπνησε την πιο κατάλληλη στιγμή και μετά από ένα διάστημα μέτριων εμφανίσεων, είχε χθες 27 πόντους με 5/7 τρίποντα! Τώρα που έρχονται τα δύσκολα ο Ολυμπιακός τον έχει ανάγκη και έδειξε με τρόπο ξεκάθαρο πως θα είναι παρών!

Ο Ολυμπιακός λοιπόν, με τη νίκη του κόντρα στη Φενέρ ήρθε 5ος και θα παίξει στα πλέι οφ με τη Μπαρτσελόνα. Εάν έχανε, θα έβγαινε 6ος και θα έπαιζε με τη Μονακό. Δεν ξέρουμε ειλικρινά τι θα ήταν καλύτερο για τους «ερυθρόλευκους». Οι περισσότεροι έδειχναν να προτιμούν ως αντίπαλο τη Μονακό, την ίδια προτίμηση είχαμε και εμείς. Οι αναγνώστες του fosonline ήθελαν πάντως τους Καταλανούς! Μπορεί εν τέλει να αποδειχτεί …ευκολότερος αντίπαλος η Μπαρτσελόνα. Ποιος ξέρει; Όλα στο παρκέ θα φανούν.

Με τη Μπάρτσα άλλωστε το ΄χει ξανακάνει ο Ολυμπιακός. Συμπτωματικά την τελευταία φορά που είχαν μειονέκτημα έδρας στα πλέι οφ οι Πειραιώτες, τη σεζόν 2014-15! Και μάλιστα, με την πρόκριση να έρχεται με 3-1 νίκες! Τότε λοιπόν, ο Θρύλος είχε χάσει το πρώτο παιχνίδι στη Βαρκελώνη, αλλά απάντησε στο επόμενο για το 1-1, και με τη σειρά να μεταφέρεται στο ΣΕΦ, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν 2 νίκες και πανηγύρισαν την πρόκριση στο φάιναλ φορ! Όπως ευελπιστούμε το ίδιο να συμβεί και φέτος!

Η Μπαρτσελόνα, όσο καλή ομάδα κι αν είναι, δεν τρομάζει τον Ολυμπιακό και έχουμε πίστη στους παίκτες του Μπαρτζώκα. Μπορούν να τα καταφέρουν, ακόμη και με μειονέκτημα έδρας. Μια γροθιά όλοι, ομάδα-κόσμος, για την πρόκριση!