Ολυμπιακός: Ο Κάνααν θα πάρει το ...όπλο του ενόψει των πλέι οφ

Μπορεί να ακούγονται διάφορα, αλλά ο Κάνααν ετοιμάζεται να βγει μπροστά στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας

Ολυμπιακός: Ο Κάνααν θα πάρει το ...όπλο του ενόψει των πλέι οφ

Ο Αϊζάια Κάνααν είναι …αχίλλειος πτέρνα του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια. Παραμένει μακριά απ’ τον καλό του εαυτό, κι ενώ έρχονται κρίσιμες αναμετρήσεις. Θα …ξυπνήσει; Ενδεικτικά στα τρία τελευταία ματς ο Αμερικανός είχε 3 πόντους με τον Άρη, 3 με τον Ερυθρό Αστέρα και 2 με το Περιστέρι.

Σύμφωνοι, δεν μπορούμε να τον …σταυρώσουμε, όλοι οι παίκτες έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, όμως αρκετοί διαισθάνονται ότι ίσως έχει να κάνει με την ανανέωση του συμβολαίου του. Με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί πριν λίγο καιρό, ο Κάνααν είναι πιθανό να πίστευε πως θα ανανέωνε κι αυτός πρόωρα το συμβόλαιό του, και βλέποντας κάτι τέτοιο να μην συμβαίνει, μπορεί και να απογοητεύτηκε λίγο.

Όλα αυτά βέβαια είναι εικασίες, ο Ολυμπιακός δεν ήταν υποχρεωμένος να τον «δέσει» από τώρα και ο Αμερικανός είναι επαγγελματίας αθλητής, έχει συμβόλαιο που τρέχει και οφείλει να δώσει το καλύτερο. Αυτό που λένε διάφοροι, ότι ήδη σκέφτεται τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, δεν το πιστεύουμε.

Ο «Ησαΐας» αγαπάει τον Ολυμπιακό, έχει δεθεί με τον κόσμο της ομάδας και η αγάπη είναι αμοιβαία. Είναι εγωιστής, με την καλή έννοια, και το πιθανότερο είναι να περνάει ένα …άσχημο φεγγάρι.

Με τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας να πλησιάζουν, ο Ολυμπιακός τον έχει ανάγκη και είμαστε σίγουροι πως ο Κάνααν θα πάρει πάλι το «όπλο» του και θα είναι πρωταγωνιστής στην προσπάθεια πρόκρισης στο φάιναλ φορ!